Dogwatch láthatatlan kutyakerítés

Miért válasszam a Dogwatch elektromos láthatatlan kutyakerítést?

Ne Ön kísérletezzen kedvencével egy olcsó kínai készülékkel. Vegyen Dogwatch elektromos kutyakerítés rendszert egyszer és megoldódik kutyatartási problémája. Évről-évre cserélünk le más készülékeket. Büszkék vagyunk arra, hogy 2005 óta másoktól számos vonásban eltérő, külföldi és hazai piacon is egyedülálló termékekkel szolgálhatunk vásárlóinknak. A pozitív vásárlói visszajelzések mind alátámasztják a Dogwatch láthatatlan kutyakerítés rendszerek humánus és hatékony működését. Ha a kutya elkerítése a kertben a feladat vagy füvesítés a kutya mellett vagy akár szökik a kutya akkor a Dogwatch a legjobb választás.


Levehetem-e a nyakörvet amiután "megtanulta" kutyám a láthatatlan kutyakerítés határokat.

Egyszerű a válasz: kutyától függ. 1000 kutya közül akad 1-2 kutya, amelyek talán évekig nem mennek a tiltott zónába, ha nincs a nyakukba a nyakörv. Ezek nagyon-nagyon ritka esetek. A legtöbb kutya ( kb. 80 %) 1 hét alatt "rájön", hogy újra szökhet vagy visszahódíthatja a tiltott kertrészeket. Ez annak köszönhető, hogy ez nem magtanulás, hanem egy kialakult reflex a kutyákban. Ha inger éri őket a tiltott zónából, akkor folyamatosan próbálkoznak. A sípszó hiányában pedig beljebb és beljebb mennek a tiltott zónába. Ez a legtöbbször 7-10 nap alatt bekövetkezik. Ezt abból is látjuk, hogy vásárlóink a nyakörvbe való elemet rendszeresen vásárolják. Nagyon-nagyon ritka az is, hogy 1-2 nap alatt újra szöknek. Az elektromos nyakörvet le lehet venni a kutyáról a bőrének pihentetése céljából, de nem több napra. Könnyen következik ebből, hogy az örök garanciás kutyakerítés rendszer választás a legjobb befektetés.

A minőség és az örök garancia mellett a legjobb technológiával a Dogwatch rendelkezik.


Ezek közül talán a legfontosabb az, hogy a Dogwatch nyakörvek reakcióideje a leggyorsabb, 0,125 másodperc.
Amint a kutya belép a sípszót követő impulzus zónába, egyből korrekciót kap. Nem másdopercekkel később, késleltetve.
Így kedvenceinknek nincs ideje kijátszani a rendszert és továbbszaladni a tiltott zónába. Az impulzus zóna mindig állandó, a beállítást követően nem változik.
A másik nagyon fontos egyedi technológiai vonás a többi gyártóval ellentétben az FM rádióhullám használata.
Ez teszi a Dogwatch rendszereket a legbiztonságosabbá, gondoskodva arról, hogy kedvence csak a kialakított tiltott zónákban kapjon korrekciót
és még csak véletlenül se érje őket kósza impulzus elektronikus rendszerek közelében ( elektromos-, garázskapu, egyéb elektromos berendezés).A Dogwatch által használt Safelink®, AutoMemory®, Fastreact®, Pet Friendly® technológiák hatékonnyá és biztonságossá teszik termékeiket a kutyák valamint az egész család számára.

Miben különbözik az Ebőrző láthatatlan kutyakerítés (Dogwatch) a többi márkától?

Általában azt hisszük, hogy minden láthatatlan kutyakerítés egyforma. Még mielőtt részleteznénk a legfőbb jellemzőit a Dogwatch kutyakerítéseknek, a mostanában felkapott akkumulátoros elektromos nyakörvekről érdemes szót ejteni.

Melyik elektromos nyakörv a jobb az elemes vagy az akkumulátoros?

A Dogwatch kutyakerítés rendszerek elemmel működnek. Több oka is van, hogy nem tér át a Dogwatch gyártó egy több hibaforrást magába rejtő akkumultoros elektromos nyakörvre.
 • Azok a gyártók gyártanak akkumulátoros elektromos nyakörvet, akiknél az elemélettartam néhány hét vagy esetleg néhány hónap volt.

 • Az akkumulátoros elektromos nyakörveket tölteni kell, azaz le kell venni a kutya nyakából az egységet. Ez azt jelenti, hogy ha még fel is tölt a nyakörv pár óra alatt, addig "rájöhet" a kutya, hogy nincs rajta az egység és megszökhet. Ritka természetesen, hogy pár óra alatt rájönnek a kutyák, hogy nincs semmi ami visszatartja őket.
  A legtöbb elektromos nyakörv viszont nem néhány óra alatt tölt fel, hanem fél nap alatt.
  Ezért javasolják már az akkumulátoros nyakörveket forgalmazók is, hogy érdemes 2 darabot venni már az elején egy kutyára. Ráadásul minden egyes alkalommal, amikor az elektromos nyakörv lekerül a kutya nyakából néha elfelejthetjük azt visszacsatolni a nyakába. Ha huzamosabb ideig már nincs a nyakába az elektromos nyakörv a kutyának, akkor tényleg nagy az esélye, hogy el is szökik. Reggel elfelejtjük, estére megszökhet. Tehát ez a felesleges le- fölcsatolása az elektromos kutyanyakörvnek teljesen indokolatlan, amikor van egy elem, ami 1,5 - 2 évet is kibír.

 • A legtöbb akkumulátoros elektromos nyakörvben nem lehet akkumulátort cserélni. Ez azt jelenti, hogy újra meg kell vásárolni az elektromos nyakörvet, ha az akkumulátor tönkre megy benne. Ez újabb fenntartási költséget jelent és szép kis csapda a hozzá nem értőknek.
  Ha szerelhető az egység, bár akkumulátort nem találni alkatrészként sehol, akkor azt az egységet ki javíthatja? A vásárló? Elveszti- e a garanciát, ha megbontja, szétcsavarozza az elektromos nyakörvet? Vissza kell küldeni az egységet? Posta költséget a vevő fizeti? Tegyük fel a vevő kicseréli az akkumulátort, ami egy újabb hibaforrás, ha nem megfelelően van elvégezve a csere.

 • Az akkumulátoros elektromos nyakörvek nagyobbak és nehezebbek, mint az elemes elektromos kutyanyakörv egységek. A Dogwatch elektromos kutyanyakörvek a legkisebbek és legkönnyebbek a piacon.

 • Ezek után nem sok értelme van, egy tölthető, akkumulátoros elektromos nyakörvet vásárolni, ami ugyan jól hangzik, de nem sok értelme van.
  Joggal vetődik fel a kérdés, akkor miért gyártanak akkumulátoros távolsági kutyakiképző nyakörveket, amelyek jobbak is, mint az elemes változatok. A válasz egyszerű.
  A távolsági elektromos kiképző nyakörvek rendeltetésszerűen nem mindig csüngnek a kutyák nyakába így nem kell, hogy évekig bírják egy elemmel.
  A távolsági nyakörveket alkalomszerűen használjuk és a használatok között kényelmesen, egyszerűen feltölthetők. Ilyen alkalom lehet a vadászat, kutyasétáltatás, bármilyen kutyakiképzés.

  Mik azok a tulajdonságok, amik a Dogwatch kutyakerítés rendszereket kiemelik?

  Jó néhány egyedüli vonás viszont kiemeli a Dogwatch láthatalan elektromos kutyakerítés márkát és teszi a legjobbá, ami éppen ezért mindenhol megoldást nyújt.

  • Életreszóló garancia a készülékekre.

  • A legjobb ár-érték arány.
   Az elektromos láthatatlan kutyakerítés rendszerek nem 1 hétre mégcsak nem is 3 évre kellenek. Ha a kutyák megtanulnák a határokat elég lenne 1 hétig használni a rendszereket. A kutyák viszont reflex szerűen működnek. Ha nincs mi kiváltsa a pavlovi reflexet, akkor kutyája ismét szökik és belemegy a kert tiltott részeibe. Ne higgye senki, hogy kutyájának elég 1 évig használnia az elektromos nyakörvet. Ezért a DOGWATCH ÖRÖK GARANCIÁS elektromos láthatatlan kutyakerítés a legjobb ár - érték arányú beruházás. Nem kell újravásáolni 1-3 év után az elektromos nyakörvet. Mi kicseréljük, ha Dogwatch láthatatlan kutyakerítés rendszere van.

  • 60 napos pénzvisszafizetési garancia.

  • Tapasztalat

  • Telepítés, teljeskörű ügyfélszolgálat (más internetes webáruházakkal ellentétben tudunk segíteni).

  • Pontosan állítható impulzus zóna nagyság
   az impulzus zóna nagysága 0-6 m-ig állítható, így akár keskeny, szűk terekben, kertekben is alkalmazható. Mindegyik Dogwatch kutyakerítés leadókészüléken van egy állítható potméter, ami a hatótávolság beállításához szükséges. A Dogwatch kerítés rendszereknél a potméter folyamatos. Az állító gomb 270 fokot fordul. Nem lehet körbetekerni. A minimum és maximum állás között folyamatos az állítás, nincsenek fix állások, amiket más gyártók fix vezetékhosszhoz kötnek. Ezért lehet cm pontosan beállítani a Dogwatch láthatatlan kutyakerítésrendszereket bármelyik kertben, ellentétben a többi gyártó láthatatlan kerítésrendszerével.

  • Safelink® FM technológia
   Dogwatch az egyedüli láthatatlan kerítés rendszereket gyártó cég, aki FM rádióhullámokat használ (a többi gyártó AM rádióhullámokat). Safelink FM a legjobb védelem, hogy véletlen impulzus ne érje kutyáját kósza rádióhullámoktól, mint pl: garázs nyitó, televízió. A rendőrség, tűzoltóság és repülőgépek is FM rádióhullámokat használnak, mert kevésbé zavarható.

  • A leghosszabb elem élettartam
   Nem hiába hangsúlyozzuk az elem élettartamot. A kutyák az elem lemerülése után az idő teltével újra kiszélesítik komfort zónájukat és bemennek a tiltott helyekre. Ezért fontos, hogy egy rendszer ne csak 1-2 hétig működjön egy elemmel, mert akkor drága a fenntartása. A dogwatch Az R8, R9 és R1200 vevőnyakörvek esetében az elem élettartam elérheti a 2 évet is. Ez akár 8-szor vagy még többször hosszabb, mint más márkák esetében.
   Ha az elem lemerül, akkor a kutyák is elszöknek. Ezért a hosszú elem élettartam növeli a termék biztonságosságát és a kutya biztonságát.
   Ez azt jelenti, hogy 2 évente kell elemet rendelnie, ami jelentős megtakarítás és kevésbé környezetszennyező.

   A legjobb láthatatlan elektromos kutyakerítés


  • Időjárásálló, fagyálló szigetelt rézvezetéket alkalmazunk, amit kimondottan földbe rejtésre fejlesztettek ki. A földben az állandó nedvesség miatt van szükség az ónozott rézvezetékekre, melyek annak hatására sem oxidálódnak, mint a sima szigetelt rézvezetékek.


  • Ellenőrizheti kedvencét
   Az ellenőrző lámpácska lehetővé teszi a tanítási szint beállítását, ellenőrzését, hogy megnézze a vevőrendszer helyes műkődését, az elem merülését.

  • Legtöbb tanítási szint
   Dogwatch ajánlja a legtöbb tanítási szintet. Lehet kedvence túl érzékeny, mozgékony vagy makacs, könnyen kiválasztható a megfelelő szint.

  • Automemory kizárólag Dogwatch nyakörveken található (R7,R8,R9). Magától feljebb vált egy szintet, ha a kutya 24 óra alatt másodjára belelép a zónába.

  • Fastreact a leggyorsabb reakcióidő a márkák között a Dogwatch nyakörveknek van (0.125 másodperc). Az elkerülendő zóna elején jelez a nyakörv, nem amikor már félig átment a kutya a rendszeren. Ilyenkor még van ideje a helyes reakcióra a kutyának.

  • Szakadás kijelzése
   A leadókészülék jelzi ha szakadás van a vezetékben. Ilyen esetekben jelzi Önnek a készülék, hogy ekkor kutyája nincs biztonságban, és kiszökhet vagy bemehet olyan kertrészekbe, ahova nem engedné.

  • Impulzus gyorsaság
   változtatható impulzus gyorsaság (makacs kutyáknál).

  • Teljesen vízálló vevőegység
   kutyája viselheti a vevőegységet esőbe, hóba, sárba.

  • Sípszóra állítva a rendszert csak sípszó jelzi a határvonalakat és nincs impulzus.

  Röviden, miért válasszam az Ebőrző kutya visszatartó rendszereket?

  - A Dogwatch elektromos láthatatlan kutyakerítés nagy testű kutyáknak egyaránt ajánlott. A mini elektromos nyakörvek pedig macskáknak. A legkisebb macska elektromosnyakörvek a piacon, amik akár nagy testű kutyákra is tehetők, csak a mini elektromos nyakörvek elemélettartam 0,5 év.
  - Mert jobbat keresve sem talál.
  - Teljeskörű vásárlói támogatás viszonteladóinkon keresztül (telepítés, tanítás, szaktanácsadás, szolgáltatás),
  - világhírű gyártócég termékeiből választhat (Dogwatch Inc. kizárólag kutyakeritéseket gyárt)
  - életreszóló garancia a gyártó támogatásával,
  - 60 napos pénzvisszatérítési garancia, kifogás esetén,
  - EU szabványoknak megfelelő, kimagasló technológiájú termékek (CE logo),
  - a rendszerek teljesítik a rádióberendezések alapvető követelményeit és megfelelnek a FNFT-nek és a RAT-nak,
  - egyedülálló kiemelkedő technológiai vonások: Automemory; FM rádióhullámok; gyors reakcióidő(Fastreact); QuickAlert, a hagyományos sípszót megelőzően van egy gyors, figyelmeztető impulzus (nehezen tanítható kutyák esetében),
  - kétszeres védelem villámlás esetére, a biztonság érdekében,
  - vásárló által állítható szintek,
  - vonzó külső megjelenésű leadó és vevő készülékek,
  - akár 2 év elem élettartam ( R9),

  Olyan kutyakerítést keres, ami működik?


  Elege van a használhatatlan kutyakerítéséből. Lehetetlen a kertjébe kialakítani az olcsó elektromos kutyakerítését. Láthatatlan kutyakerítés vélemények alapján nem tudja mit válasszon?

  Válassza a Dogwatch örök garanciás elektromos láthatatlan kutyakerítés rendszereket!

  Ne aggódjon kutyájáért!
  Bízza kedvencét a Dogwatch láthatatlan elektromos kutyakerítés rendszerre! Dogwatch a kutyabiztos kerítés!

  www.dogwatch.com

  Az Eb-őrző Kft. által forgalmazott Dogwatch láthatalan kutyakerítés rendszerek nem tévesztendők össze egyéb ( Petsafe, Innotek, Canifuge ) elektromos kutyakerítés rendszerekkel!


  Copyright © 2005-2022 Eb-őrző Kft. Segítse munkánkat a Dogwatch láthatatlan elektromos kutyakerítéssel, telepítéssel kapcsolatos véleményekkel, észrevételekkel.


  Eb-őrző Kft.
  4033 Debrecen, György utca 16/b
  Adószám: 13561048-2-09
  Számlaszám OTP: 11738008 - 21454349
  Tel.: 30/656-1470

  A kutyám felássa a kertet

  kutya szétszedi a kerítést

  elektromos nyakörv macskáknak

  elektromos nyakörv nagy testű kutyáknak

  kutya és kerítés

  kutya szökés leszoktatás

  kutyaszökésgátló elektromos nyakörv