Dogwatch láthatatlan kutyakerítés

Láthatatlan kutyakerítés vagy villanypásztor kutyáknak?

El tudom-e telepíteni a Dogwatch elektromos láthatatlan kutyakerítést saját magam?

Mire van szükségem vezetékes vagy vezeték nélküli láthatatlan kutyakerítésre?

Elektromos láthatatlan kutya kerítés vagy villanypásztor?

Mi is az Ebőrző elektromos láthatatlan kutyakerítés és elektromos nyakörv?

Hogyan működik a Dogwatch láthatatlan kuytakerítés?

Mekkora területre alkalmazható az Ebőrző elektromos kutya kerítés?

Hogyan tanulja meg a kutyám az elektromos láthatatlan kerítés határait?

Makacs a kutyája? A Dogwatch megoldja.

Miben különbözik az Ebőrző láthatatlan kutyakerítés (Dogwatch) a többi márkától?

Működik-e a Dogwatch elektromos láthatatlan kutyakerítés minden kutyafajta esetében?

Olyan-e, mint egy hagyományos elektromos kerítés vagy villanypásztor?

Hogyan működik az elektromos nyakörv?

Árthat-e a kutyámnak a Dogwatch elektromos láthatatlan kutyakerítés rendszer?

Van-e garancia a Dogwatch elektromos kutyakerítés rendszereken?

Működik-e valójában az Ebőrző láthatatlan kutyakerítés?

Miért és hogyan lehet a Dogwatch elektromos láthatatlan kutyakerítést pontosan beállítani?

El tudom-e telepíteni a Dogwatch elektromos láthatatlan kutya kerítést saját magam?

kutya kerítés Talán ez az a kérdés, amit mindenki feltesz, amikor belebotlik a böngészés során az elektromos kutya kerítés rendszerekbe. Mindenki akinek van kutyája fontolgatja, hogy milyen lehet az a kutyabarát kerttervezés, melyek a kutyatűrő növények, hogy mi a módja a kutya kertben tartásának, ha nem szeretnénk egy vagyont költeni a 2 méteres tégla kerítésre. Olvasgatva az oldalt ráébredünk, hogy ez az a rendszer ami nekem kell, miért nem találtam én erre az elektromos kutyakerítésre rá hamarabb. A láthatatlan kutyakerítés telepítése nem minden esetben lehet egyszerű mindenki számára. Egyszerű esetnek számít, ha
 • körbe kell venni a telket, mert szökik minden pontján a kutya vagy a macska. Ám ez is lehet bonyolult, ha térköves részbe ütközünk a kapubejáróknál, ahol a vezetéknek el kell mennie. ( Ez sem lehetetlen, mert felszedhető a térkő, persze ami nincs leragasztva, de a ragasztott térkő nagyon ritka. Ha ez már nem megy el tudjuk végezni Ön helyett a telepítést. )
 • a kert egyetlen részéből szeretnénk kitiltani kedvencünket, ( Egyetlen hurokból ki lehet alakítani a tiltott zónát. Van mikor ez is rejteget kihívásokat.)
 • Viszont, ha már jobbról- balról is tervezünk tiltott zónát, szökéssel együtt illetve 2-3-4 vagy akár több virágágyást, különálló kertrészt szeretnénk letiltani kedvencünk elöl, akkor érdemes a segítségünket kérni. kutyakerítés A telepítés házilag is kivitelezhető persze még akár ekkor is. Viszont ilyenkor érdemes fotókat küldeni nekünk az elektromos kutyakerítés rendszerek tiltott zónáiról, hogy a kialakítás megfelelően megtörténjen. Ne kelljen 2-3 napot vacakolni a kuzyakerites rendszer kiépítésével. Természetesen mindenkinek segítünk, aki a Dogwatch márkát választja. Ennek egyszerű a magyarázata. Csak a Dogwatch elektromos kutya kerítéseket telepítjük, értékesítjük. Soha nem telepítettünk más láthatatlan elektromos kutyakerítés rendszert. Tehát amikor kérik más kutyakerítés rendszerekhez a tanácsunkat, sajnos nem akarunk rossz infókat mondani, hogy milyen beállításokkal lehet a kutyát kerten belül tartani, távoltartani növényektől, virágágyástól, mert azokat a rendszereket nem ismerjük. Még ha egy is a működési elve a többi kutya kerites rendszerrel, a Dogwatch láthatatlan kutyakerítések FM rádióhullámot használnak, ami lehetővé teszi szűk átjárók kialakítását a kertben. Ez szinte minden harmadik hazai kertre igaz. Ráadásul nincs interferencia, mint a többi gyártónál. Ez azt jelenti, hogy nincs kósza impulzus a kert közepén az elviekben kutya számára kijelölt biztonsági zónában. Így nincs is szükség a Dogwatch kutyakerítés rendszerek telepítése előtt interferencia "kimérésére", amit egyes gyártók mutatnak telepítési videókban. A Dogwatch elektromos kutyakerítés rendszerek pontosan a kertre szabhatóak. Nincs szükség vezeték nélküli elektromos kutyakerítés rendszer telepítésére, mert a vezeték nélküli elektromos kutyakerítés rendszereket nem lehet pontosan kialakítani. A Dogwatch kutyakerítés rendszert egyszer, de normálisan kell kialakítani. Természetesen a későbbiekben az elektromos kutyakerítés bővítése bármikor megoldható, eszközölhető. Összességében elmondható, hogy telepíthető a Dogwatch kutyakerítés rendszer házilag, de érdemes a kialakítást átbeszélni velünk.

  Mire van szükségem vezetékes vagy vezeték nélküli láthatatlan kutyakerítésre?

  Sokakban felmerül ez a kérdés is, hisz nem biztos, hogy ismerjük a két elektromos kutyakerítés rendszer közötti különbséget. Ha elektromos kutyakerítésről beszélünk, akkor azért legtöbb embernek a hagyományos vezetékes elektromos kutyakerítés ugrik be először vagy a kutyavillanypásztor. De utóbbit lentebb elemeztük az érthetőség kedvéért. A vezetékes elektromos kutyakerítés rendszer tartozéka a vezeték, amivel tökéletesen ki lehet alakítani a kertbe a kutya elől tiltandó zónákat vagy akadályozható meg kedvence elkóborlása. A Dogwatch Inc. csak ilyen típusú kültéri vezetékes elektromos kutyakerítés rendszereket gyárt. Kivéve a szobai láthatatlan kutyakerítéseket. A vezeték nélküli kutyavillanypásztor vagy vezeték nélküli kutyakerítés az ellenkezőjeként működik a vezetékes kutyakerítés rendszernek. A középpontban elhelyezett leadókészülék rádióhullámot bocsájt ki egy megadott sugarú körön belül. Tehát ez lesz a rádióhullám mező. Ez értelemszerűen csak kör alakú lehet. A kutya elektromos nyakörve ezt a rádióhullámot veszi fel folyamatosan. A kutya akkor kapja a figyelmeztető impuzust, amikor el szeretné hagyni a hullámmezőt. Ez a legfőbb ok, amiért nem biztonságos a vezeték nélküli kutyakerítés.
 • A hullámmező elhagyását követően folyamatos impulzus éri a kutyát, hisz az elektromos nyakörv nem tudja tovább felvenni a leadókészülék rádióhullámait. kutyakerítés Az elektromos nyakörv akkor is lead impulzust a kutyának, ha esetleg valaki kihúzza a tápegységet a konnektorból. Sőt a kutya ott azon a kényelmi zónán belül kap véletlen korrkciót ahol pont heverészik békésen. Vagy akár a kertészek, mesteremberek húzhatják ki véletlenül, nem tudván a vezeték nélküli kutyakerítés rendszert a konnektorból. Véletlen impulzus éri a kutyát akkor is, ha áramszünet van, hisz ekkor is megszűnik a jel az elektromos nyakörv és a leadó között. Érdemes beiktatni egy akkumulátort, ami viszont megint egy hibaforrás lehet és állandó ellenőrzést igényel. Az impulzus 15 mp.-ben van maximalizálva.
 • A másik ok Amiért, hogy a Dogwatch csak vezetékes kültéri kutyakerítéseket gyárt annak meg vannak okai.
 • A Dogwatch vezetékes láthatatlan kutyakerítések megbízhatóbbak, mint a vezetéknélküli kutyakerítések.
 • A terület, a kert, a tiltott zónák pontosabban kialakíthatóak a Dogwatch az elektromos vezetékes kutyakerítéssel.
 • Bármilyen kertben használhatóak a Dogwatch kutyakerítés rendszerek, a vezeték nélküli kutyakerítések négyszögletes kertbe nem valók.
 • Míg a vezeték nélküli kutyakerítés rendszer nem szabható a kertre, úgy a Dogwatch vezetékes kutyakerítés igen. Nem sok embernek van olyan kertje, ami tökéletes kör vonalú. Így például értelmetlen lenne egy kutyát beszorítani egy 20 x 50 méteres telken egy 10 méter sugarú körbe, mert a vezeték nélküli kutyakerítés telepítése egyszerűbb, mint a vezetékes elektromos kutyakerítésé, de egyébként a kutya nem csak abban a pár négyzetméterben tartózkodhatna, ha a vezetékes láthatatlan kutya rendszer lenne felszerelve. A másik probléma amit saját magunk is tapasztalunk, tapasztalunk, hogy a kutyák egy bekerített terület határának a kerítést "értelmezik". Nem egy esetben cseréltünk le vezeték nélküli elektromos kutyakerítés rendszert Dogwatch láthatatlan kutya kerítésrendszerre, mert a kutya átment a zónán és zavartalanul mászott az impulzus megszűnése után. A vezeték nélküli rendszernél képtelenség a sarkokat is a kényelmi hullámmezőbe foglalni így csonka kertet használhat a kutya, sok-sok olyan kerítés szakasszal, ahol már nem kell impulzusra számítania, ha elhagyja a hullámmezőt. Ha pedig a sarkok is benne vannak a hullámmezőbe, akkor a szomszédba is át tud menni a kutya. Tehát nem szerencsés sarkos telken a vezeték nélküli kutyakerítés rendszer kialakítása csak azért mert egyszerű telepíteni.

  Elektromos láthatatlan kutyakerítés vagy hagyományos villanypásztor?

  kutyakerítés Nem villanypásztor, eltér a működése. Nincsenek látható vezetékek vagy ha mégis, akkor észrevehetetlen és nem a vezetékek érintésével jön működésbe, mint a villanypásztor! Tökéletes kutya-kerítés!
  De ha mindenképp a villanypásztor szót akarjuk használni, akkor a láthatatlan villanypásztor kutyáknak, vagy inkább modern kutya villanypásztor szavak illenek rá a legjobban. A láthatatlan elektromos kutyakerítés esetében a rádióhullám állandóan jelen van egy meghatározott távolságban, zónában a vezetékek mentén az Eb-őrző Dogwatch láthatatlan rendszereknél. Ezek a hullámok nem zavarnak semmit és nem ártalmasak. A villanypásztor időszakosan ad le impulzusokat (ami hallható is), amit a kutyák megéreznek és van mikor kijátszanak. A villanypásztor esetében nem lehet változtatni, hogy milyen távolságot hagyjon a kutya a vezetékektől, hisz szükséges a fizikai érintés a visszatartáshoz. Az Ebőrző elektromos kutyakerítés rendszereknél, hogy milyen távolságot tartson a kutya a vezetéktől változtatható 0-6 m-ig is akár, de természetesen nem csak a kerítés közvetlen közelébe telepíthető, hanem bárhova anélkül, hogy bármit is zavarna a vezeték. Az Ebőrző láthatatlan kutyakerités rendszerek "alatt" nem tud átbújni a kutya. Villanypásztor esetében ha a növények benövik nem túl hatékony annak működése. Az Ebőrző láthatatlan elektromos kutyarendszereknél nincs ilyen gond, hisz a rádióhullámokat akkor is leadja a vezeték a beállított nagyságra ha a vezeték a földben van, vagy éppen benövi a növényzet a vezetékeket. Kevésbé lehet hatékony a hagyományos villanypásztor ha dús, vastag szőrrel borított felülettel érintkezik. A szőr rendkívül jól szigetel. Ezt a Dogwatch úgy oldja meg, hogy a vevőnyakörvön lévő 2 pólus érintkezik a kutya nyaki bőrével. A 4 féle méretű pólus vagy érintkező lehetővé teszi azt, hogy bármilyen szőrzetű kutyára alkalmazhatóak legyenek a Dogwatch elektromos kutyakerítés rendszerek, legyen az egy rövid szőrű magyar vizsla vagy egy hosszú szőrű puli. Az Ebőrző láthatatlan elektromos kutyakerítés rendszerek sípszóval figyelmeztetik a kutyát ha az elkerülendő zóna közelébe ér. Erre alakul ki a pavlovi reflex-szerűen a hátrálás.

  Hol nem tudom telepíteni a hagyományos kutya villanypásztort és a Dogwatch-t igen?

  A villanypásztort kapubejárókba, a szökés megakadályozására nem nagyon lehet telepíteni - a Dogwatch láthatatlan-kutya-kerítést igen.

  A hagyományos kutya villanypásztor kis gyerekek mellett nem nagyon jó dolog és veszélyes is lehet - a Dogwatch kutyakerítések nem ártalmasak, a vezeték érintése esetén sem.

  A hagyományos villanypásztort a növényzet benövi, akkor a hatékonysága nem megfelelő - A Dogwatch modern kutya-villanypásztor vezetékéhez nem gond ha hozzáérnek tereptárgyak vagy növényzet. Sőt a vezetéket el is kell telepíteni azokon a helyeken, ahol szem eltt vannak, vagy a kerti munkákat zavarják.

  A hagyományos villanypásztor, amit kutyáknál is alkalmaznak nem túl esztétikus a kertben vagy a medence körül - A Dogwatch vezetékek eláshatóak, mert vízállóak és időjárásállóak.

  A villanypásztor vezetékeket egy idő után cserélni kell, mert nem bírják évekig a napsugárzást és az időjárási körülményeket - A Dogwatch szigetelt vezetékek évtizedekig ugyanolyan marad, mert időjárásállóak és UV állóak.

  A fentiekből adódóan látható, hogy a hagyományos villanypásztor kutyáknak sokkal többe kerülhet a fenntartása, mint a Dogwatch modern láthatatlan villanypásztornak.

  Alkalmazható-e a modern Dogwatch villanypásztor macskáknak?

  A macskák kerten belüli tartása nagy kihívás a cicatartók körében. Sajnos a mai gyakorlati felelőtlen tartási módnak következménye, hogy sok-sok cica áldozatul is esik. Amin természetesen lehetne változtatni a jelenleg is rendelkezésre álló elektronikus eszközökkel.

  A hagyományos macska villanypásztorok nem feltétlenül működnek megfelelően, hatékonyan a cicáknál. Hajlamosak kijátszani a villanypásztort sokkal nagyobb esetben, mint a kutyák. Először is a cicák fára mászva is el tudnak menni, amit elég körülményes lenne megoldani villanypásztor vezetékkel. A kapunál úgyszint el tudnak menni, ahova nem lehet kihúzni a villanypásztort a közlekedés miatt. Így a macska villanypásztorok modernebb változatát érdemes választani. A Dogwatch macska villanypásztorokat számos esetben alkalmaztuk már macskákon is, mert működik.

  A Dogwatch Mini nyakörvek tökéletesek a legkisebb kutyákra és így a macskákra is.

  Mi is az Ebőrző elektromos láthatatlan kutyakerítés és elektromos nyakörv?

  Olyan láthatatlan kerítés, ami FM rádióhullámokat használva állandóan őrzi és "szemmel" tartja kutyáját. Belül tartja egy meghatározott területen és/vagy kizárja egyes helyekről.

  Könnyű és olcsó megoldást nyújt az Ebőrző rejtett kerítésrendszer, ha szökik a kutyája vagy meg akarja óvni kertje egyes részeit, örökzöldjeit (pl.tuja). Belső készülékek alkalmazhatóak szobák, lépcsőfeljárók, étkezőasztal, ágyak stb. elkerítése esetében.

  Hogyan működik a Dogwatch láthatatlan kuytakerítés?

  kutyakerítés

  A földbe rejtett vezetékeken ártalmatlan rádióhullámok közlekednek. A vevőrendszer azaz az elektromos nyakörv felveszi a jeleket és figyelmezteti a kutyát, ha túl közel ért a számára kijelölt terület széléhez. Az elektromos nyakörv rendkívül gyorsan reagál a zónába érve (0.125 mp), így a kutya azonnal vissza tud hátrálni.

  Mekkora területre alkalmazható az Ebőrző elektromos kutya kerítés?

  A Dogwatch láthatatlan elektromos kutyakerítés rendszerek a kapubejáróktól, virágos kerteken át (egy kertben akár több helyen is) egészen 40 ha-os telephelyek, tanyák körbekerítésére is alkalmas. Alkalmazható kerítés nélkül is. Tehát akkor is, ha nincs fizikai kerítés. Ha nem tudja elengedni tanyán, ipari vagy állatartó telepen kutyáit, mert kiszöknek, akkor ez a rendszer segít a megoldásban, anélkül, hogy felújítaná a kerítést.

  Hogyan tanulja meg a kutyám az elektromos láthatatlan kerítés határait?

  A tanítási idő kb 1 hét. Az elektromos nyakörv kétféle sípszóval figyelmezteti a kutyát, ha közel ért a határvonalakhoz. Ezenkívül az impulzus zónában elhelyezett zászlók is segítik a tanítást, amelyek a tanítás után eltávolíthatók.

  Makacs a kutyája? A Dogwatch megoldja.

  Makacs kutyáknak a Dogwatch elektromos láthatatlan kutyakerítés rendszerek egyedülálló technológiát alkalmaznak:
 • leggyorsabb reakcióidő 0,125 másodperc (Fastreact®);
 • QuickAlert®, a hagyományos sípszót és impulzus zónát megelőzően van egy gyors, figyelmeztető impulzus (nehezen tanítható kutyák esetében). Vásárló által állítható impulzus szaporaság;
 • AutoMemory®, a 4-5-6-os szintről magától ugrik egyet a szint, ha a kutya a tiltott zónába lép 24 órán belül a második alkalommal.

  Működik-e a Dogwatch elektromos láthatatlan kutyakerítés minden kutyafajta esetében?

  A Dogwatch kerítés rendszereinket minden kutyafajtára alkalmazzuk, kortól (5-6 hónap -tól, egyes esetekben korábban), mérettől függetlenül.Képes referencia

  Olyan-e, mint egy hagyományos elektromos kerítés vagy villanypásztor?

  Nem. A rendszer rádióhullámok segítségével működik. Biztonságos kutyája és családja számára is. Az elektromos nyakörv először sípszóval figyelmezteti a kutyát, ha ennél a pontnál tovább megy, akkor egy enyhe elektromos impulzust kap. Másrészt az elektromos láthatatlan kutyakerítés földbe rejtett és így nem akadályozza a kerti munkákat a villanypásztorral ellentétben.

  Hogyan működik az elektromos nyakörv?

  Az elektromos nyakörv cserélhető elemmel működnek a tölthetőséggel szemben, mert a töltés ideje alatt nem hordaná a vevőrendszert a kutya és túlléphetne a határvonalakon. Egyes típusokban ( R12, R9 ) 2 év az elem élettartam ( a leghosszabb az iparágban ). A vevőegységben egy 3 tengelyű omni antenna van, ami minden irányból biztosítja a rádióhullámok vételét.

  Árthat-e a kutyámnak a Dogwatch elektromos láthatatlan kutyakerítés rendszer?

  A Dogwatch (Ebőrző) elektromos láthatatlan kutyakerítés rendszereket világszerte állatorvosok és viselkedéskutatók ajánlják. Az elektromos impulzus gyenge hatású, nem okoz sérülést, ha az következetesen van alkalmazva. A Dogwatch kutyakerítés rendszereknél nincs kósza impulzus, ami nagyon fontos a kutyák szempontjából. Mert, ha a kutya az ő általa biztonsági övezetként megszokott területen véletlen kósza impulzusokat kap, akkor a kutya teljesen összezavarodik, ami árthat is a kutyának. Mi ezért mondjuk, hogy ne kísérletezzen olcsó és rossz minőségű elektromos láthatatlan kutyakerítésekkel, mert csak a kutyájának árt. Az elektromos nyakörv már 50 éve alkalmazott kutyakiképzésben.

  A tanítást követően a kutyák jellemzően nem mennek a kutyakerítés közelébe, mert a sípszóra hátrálnak. Ami a célunk is, hisz így nem éri őket azt követően impulzus. Természetesen vannak esetek, amikor a kutyát olyan inger éri, aminek hatására belép a tiltott övezetbe, amiből kénytelen visszahátrálni.

  Van-e garancia a Dogwatch elektromos kutyakerítés rendszereken?

  Minden Dogwatch láthatatlan kutyakerítés rendszer életreszóló garanciát hordoz (kivéve a Kertőrző leadó készülék 2 év) , a termékeken 60 napos pénzvisszatérítési garancia van és ezentúl.

  Működik-e valójában az Ebőrző elektromos láthatatlan kutyakerítés?

  A Dogwatch Inc. termékei világszerte alkalmazottak. A vásárlói elégedettség a 98,8%-ot is meghaladja. 2005 óta több ezer kutyán alkalmazunk sikeresen Dogwatch elektromos láthatatlan kutyakerítés rendszert, minden vásárlói igényt kielégítve.

  Miért lehet a Dogwatch elektromos láthatatlan kutyakerítést pontosan beállítani?

  elektromos kerítés kutya Mindegyik Dogwatch kutyakerítés leadókészüléken van egy állítható potméter, ami a hatótávolság beállításához szükséges. A Dogwatch kerítés rendszereknél a potméter folyamatos. Az állító gomb 270 fokot fordul. Nem lehet körbetekerni. A minimum és maximum állás között folyamatos az állítás, nincsenek fix állások, amiket más gyártók fix vezetékhosszhoz kötnek. Ezért lehet cm pontosan beállítani a Dogwatch láthatatlan kutyakerítésrendszereket bármelyik kertben, ellentétben a többi gyártó láthatatlan kerítésrendszerével. Ahogy a képen is látszódik a kutya a kertbe nem mehet be, de a járdán közlekedhet zavartalanul.


 • Olyan kutyakerítést keres, ami működik?


  Elege van a használhatatlan kutyakerítéséből. Lehetetlen a kertjébe kialakítani az olcsó elektromos kutyakerítését. Láthatatlan kutyakerítés vélemények alapján nem tudja mit válasszon?

  Válassza a Dogwatch örök garanciás elektromos láthatatlan kutyakerítés rendszereket!


  Ne aggódjon kutyájáért!
  Bízza kedvencét a Dogwatch láthatatlan elektromos kutyakerítés rendszerre! Dogwatch a kutyabiztos kerítés!

  www.dogwatch.com

  Az Eb-őrző Kft. által forgalmazott Dogwatch láthatalan kutyakerítés rendszerek nem tévesztendők össze egyéb ( Petsafe, Innotek, Canifuge ) elektromos kutyakerítés rendszerekkel!


  Copyright © 2005-2022 Eb-őrző Kft. Segítse munkánkat a Dogwatch láthatatlan elektromos kutyakerítéssel, telepítéssel kapcsolatos véleményekkel, észrevételekkel.


  Eb-őrző Kft.
  4033 Debrecen, György utca 16/b
  Adószám: 13561048-2-09
  Számlaszám OTP: 11738008 - 21454349
  Tel.: 30/656-1470

  láthatatlan kutyakerítés

  elektromos nyakörv kutya

  elektromos kutyakerítés
  kutyakerítés

  elektromos kutyakerítés

  elektromos kutyakerítés