Dogwatch láthatatlan kutyakerítés

Melyik láthatatlan kutyakerítést, macskakerítést válasszam? Értékesítés, árlista
Olyan rejtett vagy láthatatlan kutyakerítést keres, ami működik?


Elege van a használhatatlan kutyakerítéséből. Lehetetlen a kertjébe kialakítani az olcsó elektromos kutyakerítését. Láthatatlan kutyakerítés vélemények alapján nem tudja mit válasszon?

Válassza a Dogwatch örök garanciás elektromos láthatatlan kutyakerítés rendszereket!

Az Eb-őrző Kft. és partnerei kizárólag csak a legjobb, Dogwatch kerítés rendszereket értékesítik és telepítik.
Nem áll módunkban más gyártók készülékeit tesztelni és a későbbiekben panaszokat fogadni. Kérjük egyéb gyártású kutyakerítés panaszaival forduljon eladójához!
A Dogwatch rendszerek nyakörv egységei nem kompatibilisek egyéb gyártók rendszereivel!

Más gyártóknál találkozhat a laikus akár 10 különböző leadókészülékkel és legalább ennyi nyakörvvel, ami közül azt sem tudja melyiket válassza. Nálunk annyit kell eldöntenie vásárlóinknak, hogy örök vagy 2 év garanciás leadókészüléket válasszanak. Segítségül : a vásárlóink 95 % -a az örök garancia mellett dönt.
Melyik láthatatlan kutyakerítést válasszam, Szökik a kutyám? Akkor a vevőegység rekcióideje nem mellékes. Sőt talán a legfontosabb, amikor a nyíló kapun át akar szaladni kedvence vagy éppen a kerítésen keresztül szökik meg.


Reakcióidő, reakcióidő, reakcióidő!


A Dogwatch nem hagyja, hogy kiszaladjon kutyája, mert reakcióideje 0,1 másodperc. Ellentétben más gyártmányoknál a késleltetett impulzuson ( akár 5-6 másodperc ) egyszerűen átmehet a kutya. Hasonlítsa más márkákhoz
A minőség és az örök garancia mellett a legjobb technológiával a Dogwatch rendelkezik.
Ezek közül talán a legfontosabb az, hogy a Dogwatch nyakörvek reakcióideje a leggyorsabb, 0,125 másodperc.
Amint a kutya belép a sípszót követő impulzus zónába, egyből korrekciót kap. Nem másdopercekkel később, késleltetve, amikor már túl van az impulzus zónán.
Így kedvenceinknek nincs ideje kijátszani a rendszert és továbbszaladni a tiltott zónába. Az impulzus zóna mindig állandó, a beállítást követően nem változik.
A másik nagyon fontos egyedi technológiai vonás a többi gyártóval ellentétben az FM rádióhullám használata.


Nincs interferencia! Nem zavarja semmi a működést!


Ez teszi a Dogwatch elektromos nyakörv kerítéseket a legbiztonságosabbá, gondoskodva arról, hogy kedvence csak a kialakított tiltott zónákban kapjon korrekciót
és még csak véletlenül se érje őket kósza impulzus elektronikus rendszerek közelében ( elektromos-, garázskapu, egyéb elektromos berendezés).

láthatatlan kutyakerítés

Ezzel a pár, de nagyon fontos információt megosztva, amikről természetesen máshol nem olvashat az érdeklődő, reméljük könnyítettünk vásárlóink felmerült kérdésében, hogy : "melyik elektromos nyakörv kerítést válasszam?"A Dogwatch Inc. újra és újra megújul és fejleszti technológiáját.
A Dogwatch kicsinyítette és tökéletesítette az R8-as és R1200-as kutya elektromos nyakörveket.
Az elektromos nyakörvek méreteiből faragott úgy, hogy továbbra is megmaradtak a nyakörvekre jellemző technológiai vonások. A súlyukat pedig megfelezte. A nyakörvek alig nyomnak 36 illetve 26 grammot. Az elemek kis mérete ellenére a piacon a leghosszabb elemélettartamot nyújtanak.
A jővőben az Eb-őrző Kft. is ezen rejtett elektromos nyakörveket importálja és biztosítja leendő és meglévő vásárlóinak.


Kihagyhatatlan ( no-brainer )
örök garanciás Dogwatch kutyakerítés szettek!!!Kedvező árakon vásárolhatja meg Dogwatch kutyakerités rendszerét, mely a legjobb ár-érték arányt nyújtja a hazai piacon.
 • Állandó készletünkből választhatja ki a megfelelő elektromos kutyakerítés rendszert. Telepítéskor bemutatjuk a elektromos nyakörves rendszereket és segítünk a helyes rendszer kiválasztásában is.

 • Az ország teljes területére vonatkozólag vállalunk telepítéseket vagy küldjük el aznap legfeljebb másnap a termékeket. Lépjen kapcsolatba központunkkal vagy partnereinkkel.

 • Ha több helyen kíván elektromos kutyakerítést kialakítani, megveheti külön-külön a kutya elektromos kerítéseket az egyes helyekre, de a leadó és az elektromos nyakörv egységeket hordozhatja is magával (nyaraló).

  Kedves leendő Vásárló!

  Rendelés menete:

  • Számos esetben cseréljük le más gyártók elektromos kutyakerítés rendszereit. Büszkén állíthatjuk, hogy a legtöbb tapasztalattal ( telepítés ) a mi csapatunk rendelkezik. Amennyiben még a Dogwatch világhírneve nem győzte meg a megfelelő elektromos kutyakerítés kiválasztásában, akkor itt olvashat arról, amiért érdemes a Dogwatch márkát használni:
   Itt olvashat bővebben, hogy miért érdemes az Ebőrző Kft. Dogwatch kutyakerítéseit választani.
   Hasonlítsa más márkához
   ( Ez egy független összehasonlító táblázat amit az USA-ban írtak. Természetesen nincs rajta mindenféle olcsó rendszer. )  • 1. Vegye fel velünk a kapcsolatot személyesen, telefonon vagy az árajánlat kitöltésével.(Ez még nem megrendelés értékű.)
  • 2. Telefonon megkeressük Önt vagy válaszolunk kérdésére.
  • 3. Egy közösen megbeszélt időpontban elvégezzük a telepítést, megmutatjuk a rendszer működését és a tanítást.
  • 4. Amennyiben nem kéri a telepítést, akkor a megbeszélés után elküldjük az elektromos kutyakerítés rendszert.

  • Számlaszámunk OTP: 11738008 - 21454349. Minden esetben pro forma számlát küldünk az utalás pontos összegéről.
   Kérjen árajánlatot, rendeljen terméket, elemet vagy írja meg véleményét a rendszerről. Küldjön képet a kertjéről, hogy segíthessünk!

   Árajánlatkérés   Adatavédelmi nyilatkozat erre a linkre kattintva tekinthető meg. Az árajánlat küldésével elfogadja az adatvédelmi nyilatkozatot.   Melyik Dogwatch elektromos kutyakerítés rendszert válasszam?
   Egyszerű módon levezetjük Önnek a megfelelő láthatatlan kutyakerítés kiválasztását. 3 lépésben kiválaszthatja a megfelelő rendszert.

   Előjáróban annyit, hogy bármelyik leadó készülék kompatibilis bármelyik elektromos nyakörvvel. A kutya elektromos nyakörv egységek 100% vízállóak. Nem tölthetőek, hanem elemesek a biztonság miatt.( Amíg a nyakörv töltene, addig elszökne a kutya. ) A Dogwatch nem kategorizálja a nyakörveket a kutyák súlya szerint. Nincs is rá szükség. Egy kis termetű terrier lehet épp olyan makacs, mint egy nagytermetű kutya, így számukra is javasoljuk a R7M -es készüléket vagy az R9 -es elektromos nyakörvet a hosszabb elemélettartam miatt, különösen szökés esetén.

   1. lépés az elektromos kutyanyakörv kiválasztása: Kis méretű kutyáknak való elektromos nyakörv ( R7M ), nagy méretű kutyáknak való elektromos nyakörv ( R9 ).

   2. lépés a leadókészülék kiválasztása: milyen hosszú vezeték szükséges? > 150 m (Bronz csomag), >1000 m ( Silver csomag ), > 3000 m ( Gold csomag ) Ezt a telepítés fogja pontosan meghatározni. Ha körbe szeretnénk venni a kertet, akkor könnyű ennek a meghatározása, teljes kört csinálunk a vezetékkel. Teszünk a vezetékkel egy teljes "kört". Ha kertrészektől tiltjuk el a kutyát fontos szempont, hogy a vezetéknek vissza kell érkeznie a leadókészülékhez.

   3. lépés: örök garanciás rendszert szeretnénk-e vagy esetleg "elég" a 3 év garancia. "Figyelemfelhívás! 15 éves Tapasztalatunk": a kutyák egy hét alatt "megtanulják" a rendszert. Viszont a rendszer hiánya előbb vagy utóbb a kutya szökéséhez vezet újra!   Melyik Dogwatch elektromos láthatatlan macskakerítés rendszert válasszam?
   1. lépés az elektromos macskakerítés nyakörv kiválasztása: Minden esetben cicákra az R7M-es elektromos nyakörvet használjuk.

   2. lépés a leadókészülék kiválasztása: milyen hosszú vezeték szükséges? > 150 m (Bronz csomag), >1000 m ( Silver csomag ), > 3000 m ( Gold csomag ) Ezt a telepítés fogja pontosan meghatározni. Ha körbe szeretnénk venni a kertet, akkor könnyű ennek a meghatározása, teljes kört csinálunk a vezetékkel. Teszünk a vezetékkel egy teljes "kört". Ha kertrészektől tiltjuk el a kutyát fontos szempont, hogy a vezetéknek vissza kell érkeznie a leadókészülékhez.

   3. lépés: örök garanciás rendszert szeretnénk-e vagy esetleg "elég" a 3 év garancia. "Figyelemfelhívás! 15 éves Tapasztalatunk": a kutyák egy hét alatt "megtanulják" a rendszert. Viszont a rendszer hiánya előbb vagy utóbb a kutya szökéséhez vezet újra!

   Dogwatch elektromos kutyakerítés rendszer árak:

   Az árak nem tartalmazzák a telepítés árát. A rendszerek alapfelszereltsége 100m speciális vezeték és 30 db zászló.
   A rendszerek kompatibilisek egymással, így bármely nyakörv választható bármely leadóhoz:

   Termék

   Ár

   Kedvezmény

   A legújabb technológia, Smart Fence®

   Smart Fence® láthatatlan kutyakerítés rendszer Smart vevőkészülékkel leírás


   A legjobb kutyakerítés rendszer. Telefonos applikáció.
   Plusz info telefonon keresztül. Örök garancia a leadó készüléken
   Örök garancia az elektromos nyakörv egységen.
   Ajánlott 1-3000 méter vezetékhosszig.
   Kis- és nagytermetű kutyáknak.
   Kertrészek elkerítésére.
   Szökés megakadályozására.

   Webshop >>>   Br 284.990 Ft


   Bronz "S" csomag

   Kertőrző láthatatlan kutyakerítés rendszer R7m vevőkészülékkel kistermetű kutyáknak. leírás


   3 év garancia a leadó készüléken
   Örök garancia az elektromos nyakörv egységen.
   Ajánlott 1-150 méter vezetékhosszig.
   Kistermetű kutyáknak.
   Kertrészek elkerítésére.
   Szökés megakadályozására.


   Webshop >>>   Br 142.500 Ft


   Bronz "M - L" csomag

   Kertőrző láthatatlan kutyakerítés rendszer R9 vevőkészülékkel közép és nagytermetű kutyáknak. leírás


   3 év garancia a leadó készüléken
   Örök garancia az elektromos nyakörv egységen.
   Ajánlott 1-150 méter vezetékhosszig.
   közép és nagytermetű kutyáknak.
   Kertrészek elkerítésére.
   Szökés megakadályozására.


   Webshop >>>   Br 142.500 Ft


   Silver "S" csomag

   T1200-as láthatatlan kutyakerítés rendszer R7m vevőkészülékkel kistermetű kutyáknak. leírás


   Örök garancia a leadó készüléken
   Örök garancia az elektromos nyakörv egységen.
   Ajánlott 1-1000 méter vezetékhosszig.
   Kistermetű kutyáknak.
   Kertrészek elkerítésére.
   Szökés megakadályozására.
   A legjobb alaprendszer.

   Webshop >>>   Br 168.500 Ft   Silver "M - L" csomag

   T1200-as láthatatlan kutyakerítés rendszer R9 vevőkészülékkel közép és nagytermetű kutyáknak. leírás


   Örök garancia a leadó készüléken
   Örök garancia az elektromos nyakörv egységen.
   Ajánlott 1-1000 méter vezetékhosszig.
   közép és nagytermetű kutyáknak.
   Kertrészek elkerítésére.
   Szökés megakadályozására.
   A legjobb alaprendszer.

   Webshop >>>   Br 168.500 Ft   Gold "S" csomag

   PT4-es láthatatlan kutyakerítés rendszer R7m vevőkészülékkel kistermetű kutyáknak. leírás


   Örök garancia a leadó készüléken
   Örök garancia az elektromos nyakörv egységen.
   Ajánlott 1-3000 méter vezetékhosszig.
   Kistermetű kutyáknak.
   Kertrészek elkerítésére.
   Szökés megakadályozására.

   Webshop >>>   Br 189.500 Ft   Gold "M-L" csomag

   PT4-es láthatatlan kutyakerítés rendszer R9 vevőkészülékkel közép és nagytermetű kutyáknak. leírás


   Örök garancia a leadó készüléken
   Örök garancia az elektromos nyakörv egységen.
   Ajánlott 1-3000 méter vezetékhosszig.
   közép és nagytermetű kutyáknak.
   Kertrészek elkerítésére.
   Szökés megakadályozására.

   Webshop >>>   Br 189.500 Ft

   MB2 szobai rendszer R9 vagy R7m vevőkészülékkel leírás


   2 év garancia a leadó készüléken és Örök garancia az elektromos nyakörv egységen.
   Ajánlott beltéri használatra.
   Kis- és nagytermetű kutyáknak.
   Belső terek elkerítésére.
   Bejárati ajtó védelmére
   Vezetékhossz 50 m.
   Vezeték nélkül is használható.

   Webshop >>>   Br 135.500 Ft
   MB1 / R7m-es vagy R9-es vevőkészülékkel vezeték nélküli kutyakerítés rendszer leírás


   2 év garancia a leadó készüléken és örök garancia az elektromos nyakörv egységen.
   Ajánlott beltéri használatra.
   Kis- és nagytermetű kutyáknak.
   Belső terek elkerítésére.
   Bejárati ajtó védelmére.
   Akkumulátoros, teljesen vezeték nélküli.

   Webshop >>>


   Br 135.500 Ft

   MB2 vezeték nélküli kutyakerítés leadókészülék leírás


   2 év garancia a leadó készüléken.
   Ajánlott beltéri használatra.
   Belső terek elkerítésére.
   Bejárati ajtó védelmére.
   Akkumulátoros
   Vezetékhossz 50 m.
   Vezeték nélkül is használható.

   Webshop >>>


   Br 64.500 Ft

   MB1 vezeték nélküli kutyakerítés leadókészülék leírás


   2 év garancia a leadó készüléken.
   Ajánlott beltéri használatra.
   Belső terek elkerítésére.
   Bejárati ajtó védelmére.
   Akkumulátoros, teljesen vezeték nélküli.

   Webshop >>>


   Br 64.500 Ft

   R7m-es elektromos nyakörv


   Örök garancia a készüléken.
   Vízálló.
   8 fokozat.
   1/2 év elem élettartam
   Kistermetű kutyáknak.
   Szökés megakadályozására
   Kertrészek elkerítésére.

   Webshop >>>   Br 83.500 Ft

   R9-es elektromos nyakörv


   Örök garancia a készüléken.
   Vízálló.
   8 fokozat.
   2 év elem élettartam
   Közép- és nagytermetű kutyáknak.
   Szökés megakadályozására
   Kertrészek elkerítésére.

   Webshop >>>


   Br 83.500 Ft

   SideWalker ( húzásról leszoktató nyakörv ) leírás

   Webshop >>>   Br 44.900 Ft   Alkatrészek

   Webshop >>>
   Szünetmentes egység

   Br 22.500 Ft   3 V elem (R12m-es és R7m-es elektromos nyakörvekhez) CR-1/3 N

   Br 2.900 Ft   3.6 V elem (R12-as és R8-as R9-es elektromos nyakörvekhez) 1/2 AA

   Br 3.400 Ft   további 100 m speciális, vízálló, uv álló szigetelt rézvezeték

   Br 15.500 Ft   további 30 db zászló a tanításhoz

   Br 4.500 Ft   Pót szíj Dogwatch vevőegységhez (Dogwatch)

   Br 5.500 Ft   Pót szíj Dogwatch vevőegységhez (Lupine örök garanciás)

   Br 5.500 Ft-tól

   * - 3 év garancia a Kertőrző leadó készülékekre
   Áraink változtatási jogát fenntartjuk! Az árak 27%-os Áfát tartalmaznak!
   Az R9-es elektromos nyakörvek közép- és nagytermetű kutyákra alkalmazottak.
   Az R7m-es elektromos nyakörvek a kis- és középtestű kutyáknál javasoltak. Az R7M-es elektromos nyakörvet macskáknak is javasoljuk. Ez a legkisebb nyakörv az iparágban.   Az R7M-es elektromos nyakörveket macskáknak javasoljuk. Ez a legkisebb nyakörv az iparágban.   Néhány fontos jellemző vonás a leadó és vevőkészülékekről

    
   Leadó készülékek
   Vevőkészülékek
   (nyakörvek)
   Termékek
   Tanítási fokozat
    
    
    
    
   8
   8
   Auto memória
    
    
    
    
   van
   van
   Vízálló tulajdonság
    
    
    
    
   igen
   igen
   Elem élettartama
    
    
    
    
   0,5 év
   2 év
   Bővíthetőség,
   max. vezeték hossza
   1000 m
   3000 m
   150-200 m
   50 m
    
    
    
    
   Fokozatok állíthatósága
   A vevő által állítható
   Garancia
   Életre szóló garancia, Kivéve Kertőrző leadó egység (3 év)
   és 60 napos pénzvisszatérítési garancia
    
   Minden rendszerhez alapfelszereltségként 100 m vezeték van.


   Tekintse meg rövid reklámfilmünket a lejátszás gombra kattintva:

 •  


  Amennyiben szaktanácsra van szüksége vagy az Ebőrző rejtett kerítésrendszer előnyeiről szeretne többet megtudni, forduljon hozzánk bizalommal!


  Olyan kutyakerítést keres, ami működik?


  Elege van a használhatatlan kutyakerítéséből. Lehetetlen a kertjébe kialakítani az olcsó elektromos kutyakerítését. Láthatatlan kutyakerítés vélemények alapján nem tudja mit válasszon?

  Válassza a Dogwatch örök garanciás elektromos láthatatlan kutyakerítés rendszereket!

  Ne aggódjon kutyájáért!
  Bízza kedvencét a Dogwatch láthatatlan elektromos kutyakerítés rendszerre! Dogwatch a kutyabiztos kerítés!

  www.dogwatch.com

  Az Eb-őrző Kft. által forgalmazott Dogwatch láthatalan kutyakerítés rendszerek nem tévesztendők össze egyéb ( Petsafe, Innotek, Canifuge ) elektromos kutyakerítés rendszerekkel!


  Copyright © 2005-2022 Eb-őrző Kft. Segítse munkánkat a Dogwatch láthatatlan elektromos kutyakerítéssel, telepítéssel kapcsolatos véleményekkel, észrevételekkel.


  Eb-őrző Kft.
  4033 Debrecen, György utca 16/b
  Adószám: 13561048-2-09
  Számlaszám OTP: 11738008 - 21454349
  Tel.: 30/656-1470