hőszigetelt Kutyaajtó

Plexidor® kutyaajtók és macskaajtók

A Plexidor® kisállatajtók tökéletes mérnöki munkával, minőségi alapanyagokból készülnek, hogy ezzel a lehető legjobbat nyújtsák: csendes, energiatakarékos, kedvenceink számára teljesen biztonságos.

Mely másik kutyaajtó tudhatná ezt?

Mert ráadásul 10 év garanciát vállalunk a Plexidor termékekre.

Plexidor A legjobb Kutyaajtó

"Vegyen Plexidor® kutyaajtót, hogy ne az utcát fűtse!"

Gyakran előfordul más márkák esetében, hogy a gyenge műanyagból készült kisállatajtók nem sokáig bírják a használatot és az időjárás viszontagságait.
A Plexidor® termékei ezzel ellentétben időt állóak a megerősített aluminium keretnek és a plexi üvegnek köszönhetően.

Plexidor® USA Inc. több, mint 30 éve gyárt kisállatajtót minden méretben, melyek akár ajtóba, garázsajtóba, falba is szerelhetőek.

A cég nagy figyelmet szentelt a kutyatenyésztők igényeire is, aminek következményeképp létrehozták a teljesen rágásálló kutyaajtót.

Itt olvashatja a gyártó honlapját: www.plexidors.comCseréljen Plexidorra ha elege van a régi, műanyag, zajos, rosszul hőszigetelő, kedvence számára nehezen nyitható mágneses, csattogó ... kutya- vagy macskaajtóból. Egy olcsó, rosszul hőszigetelő kutyaajtóval nagyon sok hőt veszíthet egy fűtés szezon alatt. Inkább vegyen Plexidor® kutyaajtót, hogy ne az utcát fűtse!

Bővebb információt talál a PlexiDor® termékekről megújult honalpunkon: www.plexidor.hu

Mi az a kutyaajtó, macskaajtó?

A legtöbb magyarországi háztartásban a kutya és a cica kint tartott kedvencek. Vannak viszont olyan kisállat tartók, akik szeretik kedvencüket a lakásba maguk mellett biztonságban tudni. Az utóbb említett kisállattartók kényelme érdekében van igény és szükség ugynevezett kutyabejáró ajtókra és kutyájuknak, cicájuknak. A lakásban tartott kedvenceink vagy az ajtó kaparásával vagy ugatással nyüszítéssel, nyávogással jelzik, hogy ki szeretnének menni a szabadba. Ami nem mindig a legjobb pillanatban vagy éppen napszakban történik. Annak érdekében, hogy lakásban tartott kedvencünknek ne kelljen percenként ajtót nyitogatni napközben, amikor mozgást vagy késztetést éreznek vagy akár éjszakánként felkelni az ágyból, hogy az ajtót nyitogassuk a négylábú barátunknak, szükségünk van egy kutyaajtóra. Ami nem más, mint egy kivágott rés az ajtón vagy falon, ahova előre legyártott, kerettel ellátott ajtót szerelnek. A mechanikus kutyaajtókon keresztül azok szárnyát vagy éppen szárnyait a kutyák és macskák az orrukkal megtolva tudnak ki vagy bejárni a lakásból. A mechanikus szerkezetű Plexidor kutyaajtók olcsóbbak, mint a Plexidor elektronikus kutyaajtók.

Hogyan működnek a Plexidor kisállatajtók?

A mechanikus Plexidor kutyaajtók aluminium keretében az "S" -es méretű kutyaajtót kivéve 2 darab egy-egy oldalra nyíló ajtópanel van. A panelekre bezárt állapotban nem hat semmi erő. Amint a paneleket nyitja kedvencünk az edzett acélrugók megfeszülnek. Miután áthaladt kedvencünk a kutyaajtón a rugók mozdítják vissza a paneleket a normál, zárt állapotba. A rugók elég erősek ahhoz, hogy a szél vagy a huzat nem tudja kinyitni a kutyaajtó paneljeit. Viszont bármelyik méretű Plexidor kutyaajtót ki tudja nyitni egy macska is az orrával. Ez akkor lehet fontos, ha nagy termetű kutyája mellett cicákat is tart, akik ugyanazt a kisállat ajtót tudják használni. A Plexidor kutya ajtó nem felülről lengő paneleket használ, amit a gravitáció működtet. Illetve az ide-oda csattogó, felülről lengő kutyaajtó típusokat egy mágnes állítja meg. Ez a mágnes csík nem lehet túl erős, hisz akkor nem tudnák nyitni az állatok. Ezért van az, hogy ezek az olcsó kutyaajtók még a huzat vagy szél hatására is kinyílnak. Nem túl szerencsés ez a fajta megoldás. Ráadásul zajos is, amíg meg nem áll a lengőajtó.

Miből készül a Plexidor kisállat ajtó?

A Plexidor kutya ajtó és macskaajtó keretek ionizált aluminiumból készülnek. A négy oldali keretet présgépbe teszik, ahol az elemeket egymáshoz préselik. Tartós megoldás, ami évtizedekig megoldja kedvenceinek a ki- és bejárást lakásából.

Mennyire biztonságos a Plexidor kutyaajtó

A Plexidor egyedülállóan oldja meg a kutya ajtó biztonságossá tételét. Egyrészt a Plexidor belülről kulccsal nyitható - zárható zárszerkezettel rendelkeznek, kivéve az "S"-es méretet. Másrészt a biztonsági érzés fokozására egy biztonsági lemezt is gyárt amit az "S" -es méreten kivül minden méretnek alapfelszereltsége. A kulcsos zárral 4 különböző funkcióból választhat a gazdi. A teljesen nyitott állapot, amikor ki és be járkálhat kedvence a kutyaajtón. A teljesen zárt állapot, amikor kulccsal lezárjuk a paneleket és nem nyílik a kutyaajtó. A harmadik és negyedik pozicióban egyszer engedi meg kedvencünknek az átkelést, de már vissza nem tud bejönni vagy kimenni attól függően, hogy bejött vagy kiment kedvencünk. Elmondhatjuk, hogy a Plexidor odafigyel a biztonságra, a biztonsági érzet kialakításra és elmondhatjuk, hogy a Plexidor a legbiztonságosabb kutyaajtó. A plexiüvegnek is köszönhetően biztonságos kutyaajtó, hisz azok betörése sem egyszerűbb, mint egy üvegé, sőt nehezebb.

Hogyan működik az elektromos Plexidor kisállat ajtó?

A Plexidor elektronikus vagy elektromos kutyaajtók csak egy bizonyos a kutya nyakörvére csatolt kulccsal nyílnak ki. Ez a kis kulcs, amibe egy mikrochip van és egy bizonyos távolságon belülre érve, a kutyaajtót megközelítve tudja felnyitni a kutyaajtót. Az ajtó kinyitása előre beprogramozott, kódolt jelekkel történik.

Mire jó az elektromos Plexidor kisállat ajtó?

Sokszor halljuk érdeklődőktől, hogy mindenképpen mikrochippes kutyaajtót szeretnének, mert tartanak attól, hogy idegen macska sőt kutya menne be a házukba. Magyarországon még nem hallottam esetet, hogy idegen helyre ment volna be egy kutya, vagy, hogy ahol kutya van bement volna egy idegen macska. Az amerikaiak azért találták ki a chippes kutyaajtót, hogy az Észak-Amerikában őshonos mosómedve ne tudjon bemenni a lakásba vagy éppen a borz. Nálunk ennek az esélye nagyon kicsi, mivel nálunk nincsenek mosómedvék, bűzborzok. Azt azért tényleg érdemes tudni, hogy a mosómedve minden résen befurakszik, még a kéményen keresztül is bemegy valahova, sőt ott készíti el az almot, ha használaton kívüli a kémény. Ezek a vadállatok a könnyű táplálékszerzés miatt költöznek be a városokba. Nálunk erről tehát szó sincs. Ha ennek ellenére szükségét érzi valaki a mikrochipes kutya ajtó beszerzését, akkor a Plexidor elektromos kutyaajtó tökéletes megoldás. A kutyaajtó ajtaja zsilipszerűen felfele és lefele irányuló mozgással nyílik, záródik. A kutyaajtó nyitva tartásának az ideje változtatható, programozható.

Milyen méretben kapható a Plexidor kisállat ajtó?

A Plexidor minden méretű kutyának gyárt kutyaajtót, a legkisebb termetű kutyáknak és az óriás méretű kutyáknak is egyaránt. Létezik "S"-es, "M"-es, "L"-es és "XL"-es méret. Ezt a négy mértet nemcsak ajtóba szerelt változatban, hanem falba szerelhető változatban is gyártja a Plexidor.

Hány év garancia van a Plexidor kisállat ajtókra?

A Plexidor termékekre 10 év teljeskörű garanciát vállalunk.

Mire vonatkozik a garancia?

A garancia a Plexidor termékek minden alkatrészére vonatkozik. A Plexidor kutya ajtókra, macska ajtókra 10 év teljeskörű garanciát vállalunk. Nem kell aggódnia lengőajtó cseréről, keret elszíneződéstől, keret deformációktól, nem kell viaskodnia a kutyaajtó webáruházak üzemeltetőivel, egyéb kereskedőkkel a garancia érvényesítése miatt. A 10 éves magyarországi Plexidor forgalmazásunk alatt egyetlen egy kutyaajtót kellett teljes kompletten kicserélnünk és 3 esetben ajtópanelt.

Milyen kisállat ajtók léteznek?

Az általánosan elterjedt kutya ajtó a lengőajtós változat, amikor az ajtó nyílása felülről van rögzítve és ennél a pontnál fogva leng az ajtó. Ez a lengőajtó szerű vagy inkább sárvédő szerű lengőajtó jellemzi a kutyaajtók 95 % -t. Nem a legelőnyösebb kialakítás. Persze a legolcsóbb, mert a gravitáció miatt a fellendített ajtó egyszer csak megáll a nyugalmi pozicióban. A lengőajtós kutyaajtot úgy kell használnia a kutyának, cicának, hogy az orrával felnyomja a lengő részt és az a fejétől a hátán, gerincvonalán végig dörzsölődik. Sok kisállat ezt az érzést nem tudja megszokni, mert félelmet vált ki belőlük és nem is fogja használni az ilyen típusú kutyaajtót. Ennek valószínűleg az az oka, hogy a kutya felett van a kisállat ajtó lengő része, ami félelmet vált ki a kutyából, hogy alatta át kell mennie, ráadásul, még hozzá is ér a hátához. A Plexidor ezzel ellentétben oldal irányba nyílik, mely nem vált ki félelmet, mert látja a kutya vagy a cica. Az oldalirányú mozgású kutyaajtó szárnyat még a legfélénkebb ebek is megtanulják használni. Azon kedvencek is, akik a felső lengőajtós kutyaajtót nem használják. A plexidor kutyaajtó panelja oldalról simítja végig a kutyát, ami kevésbé zavarja.

Mekkora kutyaajtó kell?

Ennek a kérdésnek az eldöntése igen egyszerű. Meg kell mérni azt a rést a bejárati ajtón, amin kedvencünk kényelmesen befér. Ki kell választani a megfelelő méretű kutyaajtót a nyílásméret szerint. Akár fordítva is elvégezhetjük a műveletet. Azaz akkora résre nyitjuk a bejárati ajtót, amekkora a kutya méretének megfelelőnek ítélt Plexidor kisállatajtó bejárati nyílása. Ha ezen kényelmesen befér kedvencünk, akkor a jó méret ajtót választottunk. Fontos a megfelelő kutyaajtónál figyelembe venni kedvencünk életkorát. Növésben lévő kutyánál a kifejlettkori termetet vegyük alapul a kutyaajtó kiválasztásában. Bármelyik kölyök kutya ki tudja nyitni bármelyik méretű Plexidor kutyaajtót.

Be tudom szerelni a Plexidor kutyaajtot házilag?

A Plexidor kisállatajtókat házilag is be lehet szerelni. A kutyaajtó vastagsága fix 5 cm, így őrizhető meg a szerkezet stabilitása évtizedekig. Ebből vágni nem lehet. Így, ha bejárati ajtónk ennél keskenyebb, akkor azt a hézagot ki kell egészíteni. Ehhez egyébként a gyártótól importálunk kereteket, minden méretben, hogy a beépítést tényleg megkönnyítsük vásárlóinknak. Aki természetesen nem tudja beszerelni a terméket, akkor segítséget nyújtunk.

Plexidor® ajtóba beépíthető kutya ajtók és macskaajtók mérettáblázata

Termék megnevezés Fajták Súlyhatár Szélesség Magasság Bruttó ár

Plexidor® kutya ajtó ajtóhoz
kis méret (S)

ezüst színű

Macska, Yorkshire terrier, Csivava, Máltai selyemkutya, Papillon...

Kutya ajto webshop >>>
> 11 kg 165 mm 187 mm
89 150.- Ft

Plexidor® kutya ajtó ajtóhoz
kis méret (S)

fehér/bronz színű

Macska, Yorkshire terrier, Csivava, Máltai selyemkutya, Papillon...

Kutya ajto webshop >>>
> 11 kg 165 mm 187 mm
89 150.- Ft
Plexidor® kutya ajtó ajtóhoz
közepes méret(M)

ezüst színű
Mudi, Pumi, Uszkár, Beagle, Sheltie, Coker Spániel...

Kutya ajto webshop >>>
> 18 kg 230 mm 309 mm
176 650.- Ft


Plexidor® kutya ajtó ajtóhoz
közepes méret(M)

fehér, bronz színű
Mudi, Pumi, Uszkár, Beagle, Sheltie, Coker Spániel...

Kutya ajto webshop >>>
> 18 kg 230 mm 309 mm
176 650.- Ft
Plexidor® kutya ajtó ajtóhoz
nagy méret (L)

ezüst színű
Német juhászkutya, Labrador, vizslák, boxerek, Doberman...

Kutya ajto webshop >>>
> 45 kg 300 mm 400 mm
208 100.- Ft
Plexidor® kutya ajtó ajtóhoz
nagy méret (L)

fehér, bronz színű
Német juhászkutya, Labrador, vizslák, boxerek, Doberman...

Kutya ajto webshop >>>
> 45 kg 300 mm 400 mm
208 100.- Ft
Plexidor® kutya ajtó ajtóhoz
óriás méret (XL)

ezüst színű
Berni pásztor, Kaukázusi juhászkutya, Moszkvai őrkutya...

Kutya ajto webshop >>>
> 99 kg 405 mm 600 mm
315 900.- Ft
Plexidor® kutya ajtó ajtóhoz
óriás méret (XL)

fehér, bronz színű
Berni pásztor, Kaukázusi juhászkutya, Moszkvai őrkutya...

Kutya ajto webshop >>>
> 99 kg 405 mm 600 mm

315 900.- Ft

kutyaajto

Plexidor® falba beépíthető kutyaajtókFalba beépíthető kutyaajtók bármely vastagságú falba beépíthetők.

A szett tartalmaz egy belső egy külső alumínium keretet és egy ahhoz tartozó alumínium folyosót a fal vastagságának áthidalására. A falba szerelhető kutyaajtók esetében sincs szükség a lyuk belsejének kiépítése, hisz erre való az ehhez járó folyosó.Falba beépíthető kutya-és macskaajtók mérettáblázata:

Termék megnevezés Fajták Súlyhatár Szélesség Magasság Bruttó ár
Plexidor® falhoz
kis méret (S)
ezüst színű
Macska, Yorkshire terrier, Csivava, Máltai selyemkutya, Papillon...

Kutyaajtó webshop >>>
> 11 kg 165 mm 187 mm
168 500.- Ft


Plexidor® falhoz
kis méret (S)
fehér, bronz színű
Macska, Yorkshire terrier, Csivava, Máltai selyemkutya, Papillon...

Kutyaajtó webshop >>>
> 11 kg 165 mm 187 mm
168 500.- Ft


Plexidor® falhoz
közepes méret(M)
ezüst színű
Mudi, Pumi, Uszkár, Beagle, Sheltie, Coker Spániel...

Kutyaajtó webshop >>>
> 18 kg 230 mm 309 mm 262 500.- Ft


Plexidor® falhoz
közepes méret(M)
fehér, bronz színű
Mudi, Pumi, Uszkár, Beagle, Sheltie, Coker Spániel...

Kutyaajtó webshop >>>
> 18 kg 230 mm 309 mm 262 500.- Ft


Plexidor® falhoz
nagy méret (L)
ezüst színű
Német juhászkutya, Labrador, vizslák, boxerek, Doberman...

Kutyaajtó webshop >>>
> 45 kg 300 mm 400 mm 285 500.- Ft

Plexidor® falhoz
nagy méret (L)
fehér, bronz színű
Német juhászkutya, Labrador, vizslák, boxerek, Doberman...

Kutyaajtó webshop >>>
> 45 kg 300 mm 400 mm 285 500.- Ft


Plexidor® falhoz
óriás méret (XL)
ezüst színű
Berni pásztor, Kaukázusi juhászkutya, Kuvasz, Komondor, Moszkvai őrkutya...

Kutyaajtó webshop >>>
> 99 kg 405 mm 600 mm

410 500.- Ft


Plexidor® falhoz
óriás méret (XL)
fehér, bronz színű
Berni pásztor, Kaukázusi juhászkutya, Kuvasz, Komondor, Moszkvai őrkutya...

Kutyaajtó webshop >>>
> 99 kg 405 mm 600 mm

410 500.- Ft


Az Eb-őrző Kft. 10 év garanciát és 30 napos pénzvisszatéritést (internetes vásárlás esetén) vállal a Plexidor® USA Inc. termékeire
Áraink változtatási jogát fenntartjuk! Az árak 27%-os Áfát tartalmaznak!


A Plexidor® kisállatajtó előnyei:

 • Átlátszó ajtóelemek: - Merev, ütés-, és törésálló Plexiüveg.
 • Biztonságos: - Az ajtóelem kulccsal zárható, ezen kívül egy különálló biztonsági lemezzel is lezárható. Az kutyaajtó csakis belülről csavarozható ki és szerelhető le.
 • Automatikus záródás: - Az ajtóelemek automatikusan záródnak, miután átment rajta kedvencünk. Az elemek mozgását, záródását a keretbe rejtett rugók végzik.
 • Használatuk biztonságos és könnyű: - Az ajtóelemek mindkét irányba gyengéd nyomásra kinyílnak.
 • Alkalmazhatóság: - Az ajtóelemek nyitására gyenge nyomás szükséges, így kis állatok is használhatják akár az XL Plexidor kutyaajtókat.
 • Energiatakarékos: - Az ajtóelemek a készítési eljárásnak köszönhetően rendkívül jól szigetelnek. A szélek pedig szorosan illeszkednek, a szélsőséges időjárásnak is ellenállóan szigeteltek.
 • Strapabíró keret: - Rozsdamentes, ionizált alumínium, ami nem repedezik vagy görbül.
 • Halkan záródó ajtók: - Csendben záródnak az ajtóelemek, ami nem zavarja a gazdit és ami fontos, nem ijjeszti meg a kedvencét.
 • Vonzó külső: - fehér, barna, ezüst színbe kapható.


Nemcsak a külső számít, a minőség is:

 • A Plexidor® nem sárvédő szerű csapódó, lengő kutyaajtót használ, hanem ütésálló plexiüveget. Ugyanazt, mint amit a kisrepülőgépek szélvédőjénél alkalmaznak.
 • A Plexidor® nem hagyományos festést alkalmaz, hanem a festéket ráégetik a felületre, ugyanazt az eljárást alkalmazva, mint a gáztűzhelyeknél.
 • A Plexidor® nem műanyag vagy gyenge alumínium keretet használ, amit kedvence megrág vagy az idő meghajlít, megrepeszt, hanem vastag, strapabíró aluminíum keretet.
Felülmúlhatatlanul 10 év garanciát vállalunk a Plexidor temékekre!!!

Kisállatajtó ami 10 év után is ugyan olyan ajtó marad. Nem kell havonta lecserélnie a műanyag alkatrészeket és bosszankodnia az olcsó márkák miatt!

Plexidor® ajtóba beépíthető kutyaajtó és macskaajtó


Az ajtóba szerelhető kutyaajtó bármilyen ajtóba beépíthető: tömör fa, műanyag, acél, üvegszálas vagy egyéb üreges, tömör ajtó.

Az ajtó kivágása után nincs szükség a vágott felületek keretezésére, hogy megakadályozzuk az állatok sérülését, mert a Plexidor kutya és cicaajtók kerete elfedi a vágott éleket.

A kutyaajtónak gyárilag kialakított kerete van, ami elfedi, teljesen keretbe foglalja az ajtón vágott lyukat, így az ajtón keletkezett vágási felület nem fog a kutyán vagy cicán sérülést okozni. A keret vastagsága 5 cm. Az Eb-őrző Kft. 10 év garanciát és 30 napos pénzvisszatérítést vállal a Plexidor® USA Inc. kutyaajtókra, cicaajtókra.
Áraink változtatási jogát fenntartjuk! Az árak 27%-os Áfát tartalmaznak!Az Eb-őrző Kft. a Plexidor® termékek egyedüli, hivatalos magyarországi importőre.

Olyan kutyakerítést keres, ami működik?


Elege van a használhatatlan kutyakerítéséből. Lehetetlen a kertjébe kialakítani az olcsó elektromos kutyakerítését. Láthatatlan kutyakerítés vélemények alapján nem tudja mit válasszon?

Válassza a Dogwatch örök garanciás elektromos láthatatlan kutyakerítés rendszereket!

Ne aggódjon kutyájáért!
Bízza kedvencét a Dogwatch láthatatlan elektromos kutyakerítés rendszerre! Dogwatch a kutyabiztos kerítés!

www.dogwatch.com

Az Eb-őrző Kft. által forgalmazott Dogwatch láthatalan kutyakerítés rendszerek nem tévesztendők össze egyéb ( Petsafe, Innotek, Canifuge ) elektromos kutyakerítés rendszerekkel!


Copyright © 2005-2022 Eb-őrző Kft. Segítse munkánkat a Dogwatch láthatatlan elektromos kutyakerítéssel, telepítéssel kapcsolatos véleményekkel, észrevételekkel.


Eb-őrző Kft.
4033 Debrecen, György utca 16/b
Adószám: 13561048-2-09
Számlaszám OTP: 11738008 - 21454349
Tel.: 30/656-1470