Dogwatch láthatatlan kutyakerítés

Dogwatch láthatatlan kutyabiztos kerítés működése


A Dogwatch elektromos láthatatlan kutyakerítés rendszerek javasoltak kis-, közép- és nagytermetű kutyák esetében egyaránt. Macskákra is alkalmazottak a készülékek.


Ellentétben a hagyományos villanypásztorral a vezetékeken rádióhullámok közlekednek. Érintés esetén sem okoz sérülést a vezeték. A földbe rejtett vezetékkel körbeveszi eladója a kívánt udvarrészt, amelyen belül kutyáját biztonságban akarja tudni vagy éppen kitiltani.
Az is megoldható, ha a kert több részletéből akarja kitiltani kedvencét egyszerre (egy-egy virágágyás, füves terület, filagória, halastó, kapubejáró stb).

A telepítést képzett eladók végzik, akik egyben segítenek a rendszer megértésében és kedvence tanításában.


A rendszer egyedülálló módon (Safelink®) FM rádióhullámokkal működik. A vevőegység elkerüli az AM jelek felvételét.

A rádióhullámokat a leadókészülék bocsájtja ki a vezetékekre.
A jelzéseket, a kutya nyakán lévő vevőrendszer felismeri, ha az eb közel megy a határvonalhoz, azaz a vezetékhez. A láthatatlan kutyakerites, azaz a határvonal megközelítése esetén a nyakörvön lévő vevőrendszer egy sípszóval figyelmezteti a kutyát, melyet felismerve nem lép át. Ha a sípszót az eb figyelmen kívül hagyná és mégis továbbmegy, akkor a vevőrendszer egy gyenge impulzust ad a kutyának. Ez az impulzus nem ártalmas a kutyára, de elegendő ahhoz, hogy megtanulja, hogy nem szabad a közelébe mennie.

A terület nagyságának - amit kedvencének szabadságára szán - nincs határa.

Néhány napos 15-20 percig tartó oktatás után kutyája megismeri a határvonalat, amelyet tiszteletben fog tartani.

A legjobb láthatatlan kutyakerítésOlyan kutyabiztos kerítést keres, ami működik?


Elege van a használhatatlan olcsó kutyakerítéséből. Lehetetlen a kertjébe kialakítani az olcsó elektromos láthatatlan kutyakerítést. Nem szeretne milliókat költeni fizikai kerítés megerősítésére? Láthatatlan kutyakerítés vélemények alapján nem tudja mit válasszon?

A Dogwatch kutyakerítések költséghatékonyak, megbízhatóak, állatbarát technológiát alkalmaznak, örök garanciás termékek. Válassza a Dogwatch örök garanciás elektromos láthatatlan kutyakerítés rendszereket!

Ne aggódjon kutyájáért!
Bízza kedvencét a Dogwatch láthatatlan elektromos kutyakerítés rendszerre! Dogwatch a kutyabiztos kerítés!

www.dogwatch.com

Az Eb-őrző Kft. által forgalmazott Dogwatch láthatalan kutyakerítés rendszerek nem tévesztendők össze egyéb ( Petsafe, Innotek, Canifuge ) elektromos kutyakerítés rendszerekkel!


Copyright © 2005-2022 Eb-őrző Kft. Segítse munkánkat a Dogwatch láthatatlan elektromos kutyakerítéssel, telepítéssel kapcsolatos véleményekkel, észrevételekkel.


Eb-őrző Kft.
4033 Debrecen, György utca 16/b
Adószám: 13561048-2-09
Számlaszám OTP: 11738008 - 21454349
Tel.: 30/656-1470

elektromos láthatatlan kutyakerítés