Dogwatch láthatatlan kutyakerítés

Az Eb-őrző Kft. bemutatása

2005-ben létrejött vállalkozásunk kimondottan rejtett kerítésrendszerek kereskedelmével, kiépítésével és szolgáltatással foglalkozik. Az ebtartás szemléletének megváltoztatása a hagyományos láncon és kennelben tartással szemben egy humánusabb megoldásnak elterjesztése fontos része kultúránknak. Az évek során számos kutyatartó számára nyújtottunk már megoldást rendszereink kiépítésével, kedvencük megfékezésére, akik a rendszer működésével mind-mind meg vannak elégedve.
Olyan megoldást kínálunk, mely lényegesen olcsóbb, mint a hagyományos kerítés vagy akár annak felújítása.
Ellentétben az olyan internetes oldalakkal, akik csak kiküldik a vevőkhöz a termékeiket, az Ebőrző Kft. és partnerei vállalják a rendszer szakszerű telepítését. Velünk tudja, hogy mit vásárol és mindenben segítjük és támogatjuk vásárlóinkat. Lehet az tanítási módszer, a rendszer későbbi bővítése, alkatrészpótlás, elemcsere stb.

Dogwatch láthatatlan elektromos kutyakerítés

Számos problémát okoz tulajdonosának és szomszédjainak egy kóborló eb. Sokszor a hagyományos kerítések sem jelentenek akadályt kedvenceink kiváncsiságának. Ezen túlmenően tudjuk milyen veszélyeket jelent egy szabadon lévő kutya a veteményesre vagy a virágágyásra. Számos eb pontosan emiatt fizet szabadságával és éli le az életének jelentős részét kennelbe.

Miért lehet szüksége Dogwatch elektromos láthatatlan kutyakerítésre? • A rendszerek állandó felügyeletet tartanak és óvják a kutyákat a nem kívánt magatartástól.
 • Megakadályozza a kutya szökését.
  Megoldást nyújt a rendszer: ha egyáltalán nincs kerítés vagy ha kutyája a kerítés alatt ássa ki magát, vagy átugrik azon.
 • Probléma sok helyen a nyíló kapubejáró. Ennek védelmére is szolgál a rendszer.
 • Egy másik probléma a kert védelme a kutyáktól. A kert egyes részeinek elkerítése, akár külön-külön vagy egyszerre is megoldható. Lehet az sziklakert, medence, filagória, főzőhely, sövénysor (pl.tuja), homokozó, terasz, bármi ahova nem engedné be kutyáját.

Kutya + Kert = Ebőrző rejtett kerítésrendszer

Az Ebőrző rendszerek előnyei • Kiváló és egyszerű megoldást kínál az Ebőrző rejtett kerítésrendszer.
 • Olcsóbb a hagyományos kerítésnél.
 • A vezeték érintése nem okoz kellemetlenséget, mint a villanypásztor. A vezetéken ártalmatlan rádióhullámok vannak.
 • A láthatatlan kutyakerítés egyik eleme a vezeték, ami antennaként szolgál. Mivel a rendszer egy láthatatlan kerítés, így nem osztja fel udvarát, a szem elől rejtve marad és így kertje esztétikai értékéből sem veszít.
 • Alkalmazható bárhol, akár olyan esetekben is, ahol kerítés nem alkalmazott.
 • Nem zavarja a kerti munkákat.

A Dogwatch Inc. kizárólag láthatatlan elektromos kutyakerítes rendszereket gyártó és forgalmazó cég. Egyik őse ezen cégeknek. Már 30 éve a világpiacon.

1990-től alkalmazza hatékony technológiáját és tökéletesíti azt évről-évre, elérve ezzel, azt, hogy azóta a Dogwatch láthatatlan elektromos kutyakerítés rendszerrel közel 1 millió eb élvezi szabadságát világszerte.

A vásárlók visszajelzése és több évi felmérések is azt mutatják, hogy a vásárlók 99%-a teljesen elégedett a termékekkel.
Egyre inkább szélesedő nemzetközi hálózatnak köszönhetően több, mint 30 ország képviseli a Dogwatch Inc. termékeit (www.dogwatch.com).
A Eb-őrző Kft. hivatalos értékesítői vállalják az eladás mellett a termékek teljeskörű beszerelését és az azzal járó egyéb szolgáltatásokat is.

Bízza kutyáját az Ebőrző rejtett kerítésrendszerre akár udvarában akár otthonában.
Az Ebőrző rejtett kerítésrendszerrel kedvence szabadon játszhat a kijelölt területen, miközben Ön tudja, hogy négylábú barátja biztonságban van és nem dúlja fel kertjét vagy kóborol el az otthonától.


Olyan kutyakerítést keres, ami működik?


Elege van a használhatatlan kutyakerítéséből. Lehetetlen a kertjébe kialakítani az olcsó elektromos kutyakerítését. Láthatatlan kutyakerítés vélemények alapján nem tudja mit válasszon?

Válassza a Dogwatch örök garanciás elektromos láthatatlan kutyakerítés rendszereket!

Ne aggódjon kutyájáért!
Bízza kedvencét a Dogwatch láthatatlan elektromos kutyakerítés rendszerre! Dogwatch a kutyabiztos kerítés!

www.dogwatch.com

Az Eb-őrző Kft. által forgalmazott Dogwatch láthatalan kutyakerítés rendszerek nem tévesztendők össze egyéb ( Petsafe, Innotek, Canifuge ) elektromos kutyakerítés rendszerekkel!


Copyright © 2005-2022 Eb-őrző Kft. Segítse munkánkat a Dogwatch láthatatlan elektromos kutyakerítéssel, telepítéssel kapcsolatos véleményekkel, észrevételekkel.


Eb-őrző Kft.
4033 Debrecen, György utca 16/b
Adószám: 13561048-2-09
Számlaszám OTP: 11738008 - 21454349
Tel.: 30/656-1470

Dogwatch láthatatlan kutyakerítés