Dogwatch láthatatlan kutyakerítés

A Dogwatch létrehozta az új generációs kutyakerítés rendszereket, a Smart Fence® -t.

Dogwatch elektromos kutyakerítés ellenőrizze kedvencét telefonról

Mi is az a DogWatch SmartFence® láthatatlan kutyakerítés? A Dogwatch Smart Fence® egy elektromos láthatatlan kutyakerítés rendszer, mely rádióhullámokat használva egy adott helyen belül tartja kedvencét vagy éppen távol, mint például medence, terasz, szalonnasütő vagy bármely kertrész. A DogWatch Smart Fence® ezen felül tartalmaz egy kommunikációs egységet is, ami e-mailben vagy SMS-ben értesíti a gazdit például az esetleges vezetékszakadásról, elemmerülésről. Szóval hamarabb tudomásunkra jut, - mint kedvencünk rájönne - az az információ, hogy a kutyakerítés rendszer nem működik, ahogy annak kellene. Azzal az információval is szolgál, hogy mikor, hányszor teszteli kedvence a kutyakerítés rendszer határait vagy éppen mennyire aktív.

Hogyan működik a DogWatch SmartFence®? A Dogwatch Smart Fence® is hasonlóan működik, mint a többi Dogwatch ebőrző elektromos láthatatlan kutyakerítés rendszereink. A lefektetett antenna vezeték ártalmatlan, alacsony frekvenciájú, kódolt rádióhullámokat bocsájt ki egy beállított távolságra. Ezt a rádióhullámot a leadókészülék küldi folyamatosan az antennavezetékre. A kódolt rádióhullámokat a Smart elektromos nyakörv észleli és veszi fel. A vezetékhez közeledve kedvence először egy figyelmeztető sípszót hall, majd, ha tovább sétál a vezeték felé egy ártalmatlan korrekciót, impulzust kap a Smart nyakörvtől. A tanítási időszak alatt kedvence felismeri és reflexszerűen megtanulja a kutyakerítés rendszer határait és a sípszóra hátrálni fog.

Az alap funkciókon túl az elektromos láthatatlan kutyakerítés Smart Fence® egy speciális kommunikációs portált is használ, ami tartozéka a rendszernek és ami a saját internethez van kapcsolódva. A portál mind a Smart vevőegységtől és a Smart leadókészüléktől információt fogad, ami tájékoztatást nyújt egy applikáció segítségével a kutyakerítés rendszer állapotáról. A portál figyelmeztetéseket küld e-mailben vagy SMS-ben, amikor valamilyen hibát észlel. A portálon ellenőrízhető az összes beállítás illetve az összes általános információ is.

Használhatom-e a DogWatch SmartFence® -t internet nélkül? Internetkapcsolat nélkül is használható az elektromos kutyakerítés, mint visszatartó rendszer, de a kommunikációs része nem. Nem küld figyelmeztetéseket, nem monitorálható kedvence aktivitása.

Használhatom-e a DogWatch elektromos láthatatlan kutyakerítés SmartFence® -t, ha nincs Okos telefonom? Okos telefon nélkül is használható a Smart Fence®, ugyanis az e-mailt továbbra is elküldi. Így az applikáció bármely internettel rendelkező számítógépen ellenőrízhető.

Elérhető-e a DogWatch SmartFence® applikáció akár iPhone vagy Android telefonon? Igen, mindkét verzión elérhető az applikáció. Az applikáció nem egy olyan applikáció, amit meg kell vásárolni, hanem egy olyan applikáció, amit bármely internetes böngésző támogat és letölthető. További információért kattintson ide.

Mi történik, ha a Smart Fence® láthatatlan kerítésrendszerrel, ha nem működik az internetem? Az elektromos ebőrző kutyakerítés "része" a rendszernek tovább működik, függetlenül az internetkapcsolattól. Mindaddig amíg az internetkapcsolat helyre áll, nincs adatközlési lehetőség illetve nem monitorálható kedvence aktivitása.

Mi történik, ha a kutya a portál hatósugarán kívül tartózkodik? A készülék működését nem befolyásolja, ha nincs állandó kapcsolat a portál és a nyakörv között. Az egység létrehozásakor gondoltak arra, hogy kedvence nem fog mindig a portál hatósugarába tartózkodni. Semmi gond nincs, ha a hatósugaron kívül van a kutya.

Mi van akkor, ha nincs több Ethernet kimenet a routeren? A Smart Fence® működéséhez Ethernet kapcsolat szükséges. Ha a routeren nincs több port, akkor egy elosztóval lehet létesíteni plusz Ethernet portot.

Az eddigi legjobb minőség és a legjobb technológia megtartásával most már állandó kapcsolatban lehet kedvencével és követheti nyomon elektromos láthatatlan kutyakerítésének legfontosabb mutatóit bárhonnan, bármikor.

A legjobb macskakerítés

A Smart Fence®, az eddig megszokott leadó és vevőegységen túl egy Portálon és applikáción keresztül információt közöl kedvencéről, - monitorálva mozgását, - illetve a leadókészülék állapotáról.
Tekintse meg angol nyelvű bemutatónkat:
Milyen extrákat tud a láthatatlan elektromos kutyakerítés Smart Fence®.

Elem státusz figyelmeztetés
Figyelmeztetést küld, ha az elemet időszerű kicserélni. Ez a figyelmeztetés az applikációban megjelenik és mindaddig nem törlődik, amíg az elemcsere megtörténik.

Vezeték szakadás figyelmeztetés
Figyelmeztetést küld, ha a vezeték elszakad illetve ha a készülékből ki van húzva. Az applikáción megjelenik a figyelmeztetés és a javításig megmarad.

Figyelmeztetés áramkimaradás esetén
Figyelmeztetést küld, ha áramszünet lép fel és a gyári akkumulátorról működik a leadókészülék ( opcionális ). Az applikáción megjelenik a figyelmeztetés és az áram visszajöveteléig megmarad.

Figyelmeztetés az elektromos nyakörv egység kapcsolatáról
Figyelmeztetést küld, ha a nyakörvet nem észleli a Kommunikációs portál - pl. ha az elem teljesen lemerült, ha működésképtelen a nyakörv egység pl. kutyarágás miatt vagy ha nyakörv a Portál hatósugarán kívül van. A figyelmeztetés az applikáción mindaddig megmarad, amíg a Portál újra kapcsolatba lép az elektromos nyakörvvel.

Figyelmezetetés a leadókészülék kapcsolatáról
Figyelmeztetést küld, ha a Portál, több mint egy órán keresztül elveszti a kommunikációs kapcsolatot a leadókészülékkel. Ez lehet áramkimaradás miatt, villámlás miatt. Az applikáción megjelenik a figyelmeztetés és addig marad benne, amíg újra kapcsolatot teremt a leadókészülékkel.

Egyéni beállítások
Megváltoztatható melyik figyelmeztetés legyen be - , ill. kikapcsolva. Választható SMS vagy e-mail küldése vagy mindkettő.

Több kapcsolat hozzárendelhető
Hozzáadható más családtag, kutyasétáltató, gondnok és kiválasztható, milyen formában kapjon üzenetet e-mail vagy SMS.

Aktivitás figyelő
Figyelemmel kísérhatő kedvence napi, heti, havi aktivitása. Figyelhető, hogy kedvence túlságosan is aktív, közepesen aktív, kevésbé aktív vagy pihen.

Figyelheti a rendszer beállításokat
Bárhonnan, bármikor figyelheti a rendszer beállításait. Az applikáció megmutatja a nyakörv jelenlegi beállított impulzus szintjét, a leadó készülék tanítási szintjét, impulzus szaporaságát, a beállított frekvenciát és a hatótávolságot.

Több kisállat esetén
Bármikor hozzárendelhető egy plusz Smart vevőegység, amit ugyancsak monitorálhat az applikáción keresztül. Külön - külön profil hozható létre kedvenceinek.


Mottónk:

Kert + Kutya - Szökés = Dogwatch rejtett kerítésrendszerek


Biztonságos, egyedüli technológiát nyújtanak az Eb őr ző termékei. Az Eb-őrző Kft. a Dogwatch Inc. termékeinek egyedüli, hivatalos importőre. A külföldön is rendkívüli elismerésben részesülő Dogwatch termékeket világszerte állatorvosok ajánlják.

Amiért egyre többen választják Dogwatch rendszereinket:

A Dogwatch által használt Safelink®, AutoMemory®, Fastreact®, Pet Friendly® technológiák hatékonnyá és biztonságossá teszik termékeiket a kutyák valamint az egész család számára.

Vásárlás esetén szakértő csapatunk ingyenes szaktanácsadást biztosít Önnek. Ha a Dogwatch® kutyakerítés rendszert saját maga szeretné telepíteni, fotók vagy akár egy elküldött rajz alapján segítünk a helyes kialakításában.

Az Ebőrző láthatatlan kutya kerítés szabadságot jelent kedvenceinknek és örömöt a gazdiknak.
Olyan kutyakerítést keres, ami működik?


Elege van a használhatatlan kutyakerítéséből. Lehetetlen a kertjébe kialakítani az olcsó elektromos kutyakerítését. Láthatatlan kutyakerítés vélemények alapján nem tudja mit válasszon?

Válassza a Dogwatch örök garanciás elektromos láthatatlan kutyakerítés rendszereket!

Ne aggódjon kutyájáért!
Ne aggódjon kutyájáért!
Bízza kedvencét a Dogwatch láthatatlan elektromos kutyakerítés rendszerre! Dogwatch a kutyabiztos kerítés!

www.dogwatch.com

Az Eb-őrző Kft. által forgalmazott Dogwatch láthatalan kutyakerítés rendszerek nem tévesztendők össze egyéb ( Petsafe, Innotek, Canifuge ) elektromos kutyakerítés rendszerekkel!


Copyright © 2005-2022 Eb-őrző Kft. Segítse munkánkat a Dogwatch láthatatlan elektromos kutyakerítéssel, telepítéssel kapcsolatos véleményekkel, észrevételekkel.

Eb-őrző Kft.
4033 Debrecen, György utca 16/b
Adószám: 13561048-2-09
Számlaszám OTP: 11738008 - 21454349
Tel.: 30/656-1470