Dogwatch láthatatlan kutyakerítés
Örök Garancia, ezért kell egyszer megvásárolni

Hogyan történik az örök garanciás láthatatlan kutyakerítés rendszerek cseréje?

Ez egy csere garancia. A meghibásodott készülékeket kicseréljük, mindaddig, amíg a rendszer az eredeti vásárló tulajdonában van. A cserét azonnal végezzük, nem várunk heteket, hogy kutyája újra elszökjön.

Miért van szükség örök garanciára?

Az örök garancia előnye: Tény, hogy a kutyák megtanulják 1-2 hét alatt, hogy meddig mehetnek, hol van a határvonal. Sokan azt hiszik ezek után le is lehet venni a kutyáról a készüléket és nem kell többé, hisz már "megtanulta".
Ez azonban sajnos nem így van. Ha a nyakörv időközönként le is vehető olyan kutya nincs, amely az első 2 hét után soha ne menne túl a határvonalakon nyakörv nélkül. A nyakörvet kisebb, nagyobb időközökre lehet szüneteltetni, aminek időtartama kutya függő. Ez lehet 1 nap - 1 hónap. A kutyáknak szükségük van a megtanult gyakorlatok állandó ismétlésére, igaz ez a határvonalak betartása esetében is.
A kutyák hajlamosak megtanulni azt is nagyon könnyen, hogy ha nincs jelen a figyelmeztető sípszó és az impulzus, akkor átmehetnek a tiltott zónán.

Tehát a nyakörvre nem csak az első két hétre van szükségünk, hogy kutyánk ne szökjön vagy ne menjen a kert egyes részeibe, hanem utána is.

Ha azt szeretné, hogy megoldódjanak kutyatartási problémái akkor jó helyen jár.
A terméket azonnal kicseréljük meghibásodás esetén, nem hagyjuk, hogy kutyája újból elszökjön vagy feldúlja kertjét.

Páratlan garanciavállalásunk a termék kiváló minőségére utal:

 • Az Eb-őrző Kft. életre szóló garanciát A legjobb macskakerítés nyújt minden készülékre (amennyiben az elemet tőlünk vásárolja). Kivétel ez alól a Kertőrző leadókészülék (2 év).

 • A Dogwatch Inc. termékei világszerte életre szóló garanciát hordoznak a gyártó teljeskörű támogatásával. Valamint a vásárlástól számítva 30 napon belül visszafizetjük a készülék árát, amennyiben használat után Ön nincs megelégedve a termékkel.

 • Garanciát nyújtunk ezentúl kutyarágás esetén is a vevőkészülékekre, mint pl. a képen látható R9-es vevőegység. Ez páratlan befektetést nyújt Önnek, ami egyedi a hazai piacon.

 • Garanciavállalásunk azt is jelenti, hogy a készülék meghibásodása esetén, azonos típusú mindig a legújabb technológiával ellátott készülékre cseréljük ki.  A rendszer telepítése

  Cégünk 2005 óta képviseli a Dogwatch márkát Magyarországon. Ebben az iparágban az amerikai Dogwatch cégnek van a legnagyobb Dealer hálózata. Ami az értékesítésen túl a rendszerek telepítését is feltétlen jelenti. A telepítések során szerzett több éves tapasztalat elengedhetetlen feltétele a rendszerek tökéletes kialakításának és a vásárlók maximális kiszolgálásának. A Dogwatch-nak nincs telepítési CD-je, amibe bemutatná, azt, hogyan kell felásni a kertet. Azokat a videokat, amiket az egyéb gyártócégek bemutatnak sajnos nevetségesnek tartja a profi szakember gárda. Vagy azért, mert csak annyira képes a készülékük vagy mert nem értenek hozzá. Legfőbb oka, hogy a Dogwatch nem készít ilyesmit az az, hogy nem minden kert egyforma. Az általános telepítési útmutatónk sem húzható rá minden magyarországi kertre. Ezért kérjük telepítési szolgáltatásunkat nem kérő vásárlóinktól, hogy képeket küldjenek a kertről, ami alapján tudunk segíteni. Egy rosszul kialakított rendszer vagy egy rossz technológiával felruházott rendszer nem fog minden esetben működni. Ezért vannak olyan hozzászólások a neten, hogy az én kutyámnál nem működik. Az elv kiváló és ezt egy tökéletes technológiával ötvözve, ami nem hagy lehetőséget a kutyának, igen is képes a kutyák visszatartására. Számos esetben cserélünk le vásárlóinknak más gyártóktól beszerzett rendszereket, azért mert a kutya "kijátsza" a kevésbé vagy rossz irányba kifejlesztett készülékeket. Az a webshop aki csak kizárólag értékesítéssel foglalkozik, telepítéssel nem, akkor nem érdemes megvásárloni a rendszert. A későbbiekben fellépő problémákra úgy sem tudnak választ adni.

  Az Eb-őrző Kft. és munkatársai garantálják, hogy kedvence biztonságban marad!

  A kutyakerítés telepítését képzett eladók végzik, ami néhány órát vesz igénybe. Ha a vásárló végzi a telepitést akkor tanácsot adunk a gazdiknak a rendszer elhelyezéséhez és mindenben segítséget nyújtunk, hogy kedvence biztonságban maradjon.
  Ha saját kezüleg telepíti a rendszert a részletes és saját tapasztalatainkkal kiegészített leírások alapján akkor is kérjen eladójától szaktanácsot vagy helyszíni tanácsot egy adandó alkalommal, akár telepítés előtt vagy után is szívesen állunk vásárlóink rendelkezésére.

  Bízza szakembereinkre a telepítést és kérjen szaktanácsot. Vásárlóink nem kizárólag a használati útmutatóra vannak utalva, mint esetleg más internetes webáruház esetében, akik egyet sem telepítettek még.

  Speciális bevonatú ónozott rézvezetéket alkalmazunk, mely földbe rejtve sem oxidálódik.

  Telepítéskor eladója:

  • Eltelepíti a vezetékeket a földbe néhány cm mélyen (Térkövek, beton vagy aszfalt esetében is megoldott a telepítés). Ezzel körbevéve azt a területet, ahol kutyája szabadon tartózkodhat.

  • Felszereli és beállítja a leadókészüléket.

  • Elmagyarázza a rendszer működését.

  • Segít kiválasztani a megfelelő leadó- és vevőrendszert.

  • Kiválasztja a kutya magatartásának megfelelően a vevőrendszer programozási szintjét.

  • Részt vesz kedvence tanításában.

  • Telepítés után gondoskodik a hibák elhárításáról, az alkatrész és az elem pótlásáról.  Olyan kutyakerítést keres, ami működik?


  Elege van a használhatatlan kutyakerítéséből. Lehetetlen a kertjébe kialakítani az olcsó elektromos kutyakerítését. Láthatatlan kutyakerítés vélemények alapján nem tudja mit válasszon?

  Válassza a Dogwatch örök garanciás elektromos láthatatlan kutyakerítés rendszereket!


  Ne aggódjon kutyájáért!
  Bízza kedvencét a Dogwatch láthatatlan elektromos kutyakerítés rendszerre! Dogwatch a kutyabiztos kerítés!

  www.dogwatch.com

  Az Eb-őrző Kft. által forgalmazott Dogwatch láthatalan kutyakerítés rendszerek nem tévesztendők össze egyéb ( Petsafe, Innotek, Canifuge ) elektromos kutyakerítés rendszerekkel!


  Copyright © 2005-2020 Eb-őrző Kft. Segítse munkánkat a Dogwatch láthatatlan elektromos kutyakerítéssel, telepítéssel kapcsolatos véleményekkel, észrevételekkel.


  Eb-őrző Kft.
  4033 Debrecen, György utca 16/b.
  Adószám: 13561048-2-09
  Számlaszám OTP: 11738008 - 21454349
  Tel.: 30/656-1470

A legjobb macskakerítés