Dogwatch láthatatlan kutyakerítés

Láthatatlan kutyakerítés vélemények, macskakerítés vélemények vásárlóinktól

Az alábbi véleményeket vásárlóink osztották meg velünk.


Ebőrző rejtett kerítésrendszer tulajdonosok hozzászólásait olvashatja itt. Amennyiben szeretne kapcsolatba lépni ügyfeleinkkel vagy szakértői véleményt kér, hívjon és továbbítjuk kérését."Hogy tartsuk a macskát, kint vagy bent? Alighanem sokakban megfogalmazódik ez a kérdés. Dogwatch láthatatlan macskakerítés A lakás adta biztonságot minden gondos gazda nehezen képes feláldozni, de valahol mindannyian tudjuk, hogy a természetes közeg pótolhatatlan. A kertes házban lakók számára van megoldás. Több hetes kutatást követően sikerült megtalálnom a legalkalmasabb eszközt. Az eredetileg kutyák számára kifejlesztett "Dogwatch" láthatatlan kerítés kiválóan bevált a cicám számára, csak ajánlani tudom. A kapható termékek közül nem éppen a legolcsóbb, de egy rendkívül korszerű terméket és hozzá örök garanciát kaptam. A működési elv rendkívül egyszerű. Egy vezetékkel körülhatárolt területet kell létrehozni. Ha a macska megközelíti a terület szélét a nyakörvbe elhelyezett eszköz először csipogni kezd, majd ha még közelebb megy egy enyhe áramütést okoz a macskának. Természetesen első dolgom volt magamon is kipróbálni! Bízvást állíthatom, hogy kicsit sem fájdalmas, inkább csak ijesztő.. hozzátenném, hogy a macska roppant intelligens állat, így a csipogás követően azonnal visszafordul, illetve megjegyzi a pontos határokat, így már a csipogó zónába se lép be. Összességében a betanítási időt is bele véve, négy alkalommal járt pórul Aramisz. Véleményem szerint ez igen kis ár a mérgezések, kutyák és egyéb más veszélyek elkerülése érdekében. A berendezést neten keresztül rendeltem meg a kutyamarket.hu -tól, akiknek ezúton szeretnék köszönetet mondani a sok segítségért. Nagyon megbízható cég! Köszönettel: Kucsera Balázs és Aramisz "

- 2020. május"Tisztelt Hudra Úr!
A termékkel, a szolgáltatással maradéktalanul elégedett vagyok, másnak is ajánlom. Üdvözlettel F. Jenő, Budapest, 2020.03.30."Tisztelt Eb-Őrző Kft!
Nagyjából 8 éve használjuk sikerrel a T1200-as rendszert. Egy második kutya befogadása miatt ez úton szeretnék rendelni egy második R12-as vevőegységet és hozzá való elemet." V. D., Budapest, 2019.12.21.
"Több, mint 1 éve biztonságosan használjuk a dogwatch system 1200 rendszert."


Erzsébet, Vác, 2019.04.24.


Tisztelt Hudra Ottó Úr! Kiválóan műkodik a rendszer, amit Önnél vásároltam, és tökéletesen sikerült az átbeszélt telepítés is...Károly, Szekszárd 2018. augusztus


"Kedves Ottó,

Két szökős pulival örvendeztettem meg magam kb. két éve. Az, hogy szökős, nem kifejezés! Konkrétan és kizárólag csak a csavargáson járt az eszük. Az egyik rendszeresen a kerítés alján csinált magának kijáratot, a másik ugrott. Ember magasságú kerítésre is pókember módjára csimpaszkodott és akrobatákat meghazudtolva lendült át a magasban. Nem volt akadály számukra. Deszkákat csavaroztam fel, dróthálót erősítettem körbe, semmi nem használt. (Már egy kisebb vagyont költöttem ezekre a dolgokra.) Míg nem, olvastam a láthatatlan kerítésről. Vettem is egyet, amolyan olcsó darabot, gondoltam hátha használ. Valójában használt, amíg működött. De sajnos nem sokáig, kb. fél évig. Mivel garancia nem volt rá, így a javításával nem volt érdemes foglalkozni. Ezután kerestem meg az Ebőrző Kft-t, amit megvallom, drágállottam, de nincs mese, valahogy meg kellett oldani a dolgot. Minden túlzás nélkül mondhatom, amióta az Ebőrzőt használom, azóta megváltozott az életem. Nyugodtan indulok el otthonról, nyugodtan érkezem, biztosra tudom, hogy a kutyusaimat a kertben találom biztonságban. Azóta az autómmal is könnyen ki-be tudok állni anélkül, hogy a jószágok útrakelnének. Nagyon köszönöm mindezt az Ebőrzőnek!"

Erika, Mogyoród 2011. január


"Kedves Ottó!

Ezúton is szeretném megköszönni Önnek, hogy gyorsan a segítségemre volt az Eb-őrző rendszer telepítésében. A kutya pár nap alatt megtanulta, hogy hol vannak a határok, és nem lépi át azokat. Nagyon megkönnyebbült az egész család, mikor tapasztaltuk, hogy a rendszer bevált még a mi rakoncátlan drótszőrű német-vizslánknál is. Addig, amíg nem volt Eb-őrzőnk, a mi Dzsenna kutyánk sokszor fél napokat csatangolt a városban cicákat kergetve. Sohasem lehettünk benne biztosak, hogy épségben haza tudjuk hozni /a macskák épsége különösen nem volt szavatolt/. Azóta van kutyánk is, nyugalmunk is, szép kertünk is. Mindenkinek tudjuk ajánlani, aki hasonló problémákkal küzd!!!"

Anna, Kozármisleny 2010. március
"Kedves Eb-őrző Kft,

Köszönöm szépen. A rendszer tökéletesen bevált. Azóta sikeresen rendbehoztuk a kertet, a növények túlélték a két kutyát, úgyhogy elmondhatjuk, hogy kutyáink is vannak és virágaink is.
Köszönöm"

Kornélia, Budaörs 2008. október"A Magyar Lovasterápia Szövetség Alapítvány Fóti Lovasterápiás Központjában több hónapja sikeresen használjuk a Dogwatch (Ebőrző) rendszert. Mivel területünk több hektáron terül el, ezért a terület védelme érdekében több kutyát is tartunk. Mielőtt megvásároltuk az Ebőrző-t kutyáink sokszor kiszöktek a területről, és mivel ezek igen nagy testű (kaukázusi) kutyák féltünk, hogy nehogy valami baleset következzen be (harapás, támadás). Rátaláltunk az interneten az Ebőrző rendszerre és felhívtuk a területi képviselőt, aki készségesen eljött megnézni a területet és a nekünk legmegfelelőbb rendszert ajánlotta. A termék azért volt szimpatikus, mert ez egy olyan rendszer, ami nem korlátozza teljesen a kutyák szabadságát, valamint a kerítés nem látható (föld alatti vezeték). A használat nem okoz fájdalmat az ebeknek, hiszen állatorvosok által bevizsgált termékről van szó. A másik fontos dolog, hogy életreszóló garancia van a készülékekre. A cég területi képviselője telepítette nálunk a rendszert és megmutatta, hogyan kell betanítani a kutyákat. Rövid idő alatt, a tanítást követően (1 hét) a kutyák nem mentek a kutyakerítés közelébe, mert megjegyezték hogyan működik a rendszer (sípoló hang és kis zászlók a betanítás alatt).

Mi nagyon elégedettek vagyunk a termékkel és csak ajánlani tudjuk mindenkinek, aki egy biztonságos, kutyabarát Ebőrző rejtett kerítésrendszert szeretne vásárolni.
"

Sándor Csilla Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat Magyar Lovasterápia Szövetség Alapítvány, Fót 2008. augusztus
"Sziasztok!


Először az ára miatt választottam egy másik gyártmányú kutyakerítés rendszert a tanyámra 900 m vezetékkel. Az a rendszer olcsóbb volt kb 30 %-al, azért választottam. Sajnos a rendszer kialakítása, a kutya nyakában lévő vevő és a hatótávolság mind-mind nagyságrendekkel szerényebb volt, mint a Dogwatch (Eb-őrző Kft.) terméke. Tehát a másik rendszert a forgalmazó szerencsére csökkentett áron visszavette, maximális elismerés a korrektségének. De az olcsó mindjárt drága volt. Amióta a Dogwatch van beüzemelve minden probléma nélkül tökéletesen és maximálisan működik. Nagyon meg vagyok vele elégedve. Mindenkinek aki ilyen rendszerben gondolkodik maximálisan ajánlani tudom."
Zsolt, Debrecen, 2008. május"Először szkeptikusak voltunk a rendszer működését illetően, hogy megfékezi-e németjuhász kutyánkat, ha meglát egy macskát. Castor felügyelet nélkül nem mozoghatott a kertben szabadon. Ha mi nem voltunk vele kénytelen volt idejét a kennelben tölteni. A hátsó kert ugyanis nyitott és hosszasan kergette a macskákat. Örültünk, amikor az oktatás befejezését követően nem lépte át Castor a határvonalakat. Ezt annak is köszönhetjük, hogy a szakszerű telepítést követően meghallgattuk az ebőrző rendszer működését, az eladó tanítási módszereit és felhívta a figyelmet azok fontosságára. Ma már egész napokat játszik a területén felügyelet nélkül. Köszönjük az Ebőrző rendszernek és örülünk, hogy Castor élvezheti szabadságát."
János, Visonta, 2007. december
"Az Ebőrző rejtett kerítésrendszer egy teljesen új, állatbarát lehetőség a szabadon tartott ebek lánc és kennel nélkül történő helyhez kötéséhez.
A rendszer gyenge impulzus segítségével választható területnagyságon, láthatatlanul biztosítja, hogy a kutyák az adott területet ne hagyhassák el.

Előnyei:
  • A kutya rövid idő alatt (általában egy hét) betanítható a rendszerben történő helyes viselkedésre.
  • Állatjóléti szempontból nagyon humánus, hiszen az állat szabadon mozog az adott területen.
  • Amennyiben figyelmetlen és át akarná lépni a védett terület határát, a közben fellépő impulzus gyenge hatású, nem okoz sérülést, vagy stresszt az állatnak.
Az eddigi tapasztalatok alapján a hajdúnánási Nána-Vet Kft. állatorvosai ajánlják a rendszert az ebtartóknak."
Nána-Vet Kft. állatorvosai, 2007. június"Ki ne szeretne szép kertet és kutyát tartani egyszerre? Nos ezidáig kertemben nem sok esélyt kaptak a virágok és a facsemeték, mivel 1,5 éves amerikai bulldog kutyusom mindent kiásott vagy megrágott. A megoldást az Ebőrző rejtett kerítésrendszer nyújtja számomra, használatával kertem ismét életre kelt és Donna sem kerül bajba ezek után.
Találtam más rendszereket is, de nem járt szolgáltatással. Nekem kellett volna telepíteni...talán. Alkatrészpótlás? Szaktanács?
Az Eb-őrző Kft szolgáltatása remek és gyors. Tapasztaltam, ugyanis volt egy alkatrészpótlás és változtattunk a határvonalakon is, mindkettő megoldódott hamar. Alkatrész nélkül nem lett volna Donna nyakán a vevőrendszer. Ki tudja mennyi ideig a szerviz nélkül? Meddig bírták volna azt a virágok...? Jó tudni, hogy számíthatok az Eb-őrző profi segítségére, ha a jővőben szükségem lesz valamire.
Köszönet az Eb-őrző Kft. innovatív termékének, a szakértői telepítésnek valamint az azt követő szolgáltatásnak.
Az Ebőrző rejtett kerítésrendszer hatékony és biztonságos. Ajánlom ügyfeleimnek és Önnek."
Dr. Zsoldos István, szakállatorvos, 2007. májusOlyan kutyakerítést keres, ami működik?


Elege van a használhatatlan kutyakerítéséből. Lehetetlen a kertjébe kialakítani az olcsó elektromos kutyakerítését. Láthatatlan kutyakerítés vélemények alapján nem tudja mit válasszon?

Válassza a Dogwatch örök garanciás elektromos láthatatlan kutyakerítés rendszereket!

Ne aggódjon kutyájáért!
Bízza kedvencét a Dogwatch láthatatlan elektromos kutyakerítés rendszerre! Dogwatch a kutyabiztos kerítés!

www.dogwatch.com

Az Eb-őrző Kft. által forgalmazott Dogwatch láthatalan kutyakerítés rendszerek nem tévesztendők össze egyéb ( Petsafe, Innotek, Canifuge ) elektromos kutyakerítés rendszerekkel!


Copyright © 2005-2020 Eb-őrző Kft. Segítse munkánkat a Dogwatch láthatatlan elektromos kutyakerítéssel, telepítéssel kapcsolatos véleményekkel, észrevételekkel.


Eb-őrző Kft.
4033 Debrecen, György utca 16/b
Adószám: 13561048-2-09
Számlaszám OTP: 11738008 - 21454349
Tel.: 30/656-1470