Dogwatch láthatatlan kutyakerítés elektromos nyakörv

Szobai, elektromos kutyakerítés lakásba, vezeték nélküli macskakerítés

Mindenki ismeri a hagyományos beltéri kutyakerítést. A Dogwatch olyan kerítést kínál beltérben is, amit nem kell átlépegetnie, nem esik el benne az ember. Nincs útban.

Mi is az a szobai elektromos láthatatlan kutya vagy macskakerítés?

A szobai kutyakerítés rendszerek a kültéri láthatatlan elektromos kutyakerítésekhez haonlóan működnek. A szobai elektromos kutyakerítés rendszerek egy leadókészülékből és egy elektromos nyakörvből állnak. A szobai leadókészülék bárhova helyezhető, ahonnan távol kívánja tartani kedvencét. Nagyon jó megoldás például akkor is, amikor a kutya kaparja a bejárati ajtót és le szeretné szoktatni róla. Nagyon sok kutya kaparja a bejárati ajtót, hogy beengedjék a házba. Ez viszont abból is eredhet, hogy kölyök kutyaként beltérben élte az életét, majd miután megnőtt akkor kirakják a kertbe. A kutya természetesen szeretne visszajutni a szobába a komfortosabb, gazdihoz közelebbi életéhez.

A leadókészülék ártalmatlan rádióhullámokat bocsájt ki, amit az elektromos nyakörv egység vesz fel. Amikor kedvence megközelíti a titott zónát akkor először egy sípszó figyelmezteti, hogy túl közel ért az impulzus zónához. A kutyák reflex szerűen működnek. Ez a sípszó indítja be a hátrálási, visszatartási reflexet. A sípszót követő impulzus zónába belelépve néhány alkalom után elkerülik ezt a nem fájdalmas, de kellemetlen ijesztő korrekciót. Az ellenőrzött, megfelelő technológiával rendelkező gyártók elektromos nyakörvei ellenőrzött impulzust, feszültséget adnak le a beállított fokozaton. Ilyen fajta kismértékű elektromos figyelmeztetés nem árt a kutyáknak, aminek a feladata az ijedtség keltése. Miután a kutya a tiltott zónát elkerüli és felismeri a határait az úgymond kényelmi zónában maradva is ugyanolyan boldog kutya lesz, mintha csak egy 2 méteres kőfallal lenne körbevéve, vagy éppen vezetékes kutyavillanypásztorral. Beltérben ez egyébként sem lehetne megoldás, így nagyon jó megoldás a láthatatlan elektromos kutyakerítés. Az IB-100 szobai elektromos láthatatlan kutyakerítés rendszer teljesen vezeték nélkül működik. Abszolút nincsenek vezetékek, amik a zónát határolják be és nincs szükség hálózati vezetékre sem, hisz a készülék akkumulátorról üzemel. Az IB-100 szobai láthatatlan kutyakerítés rendszer akkumulátorát hetente 3 óra alatt fel lehet tölteni akár a felhasználás helyszínén is az adapterrel. Nagyon kedvelt készülék, hisz bárhova elrejthető, kitehető, a stílusos formája, kialakítása nem kelt feltűnést. Könnyedén, vezetékek telepítése nélkül elhelyezhető a leadóklszülék ajtófa mellé, konyhapultra, konyhaasztalra, nagyobb bejáratokba, szobák egyes részeinek lezárására, szemetes vagy akár csak egy-egy bútordarab, bárhova, ahova nem engedné kedvencét. Helyezze kanapé alá, fotel alá és így nem kutyája használja kedvenc ülőhelyét. Az IB-100 szobai láthatatlan kutyakerítés rendszer leadókészüléke szerelhető és az akkumulátor cserélhető. A Maximum hatótávolsága 2,4 m átmérőben. Természetesen a kialakított zóna ennél kisebb is lehet.

Az IB-100 vezeték nélküli szobai láthatatlan kutyakerítés rendszer telepítése egyszerű, bárhova helyezhető.
A vevőegység azonos a kültéri elektromos láthatatlan kutyakerítés rendszerek elektromos nyakörvével, így bent és kint egyaránt alkalmazható.

Dogwatch láthatatlan kutyakerítésIB-200 szobai láthatatlan elektromos kutyakerítés

Az IB-200 szobai elektromos láthatatlan kutyakerítés rendszer lehetővé teszi, hogy kedvencét távol tartsa otthona egyes helyeitől: konyha, hálószoba, szemetes, vagy akár csak egy-egy bútordarabtól. Az IB-200 szobai láthatatlan elektromos kutyakerítés használható vezetékkel vagy vezeték nélkül is. Legfőbb eltérés, Az IB-100 szobai láthatatlan kutyakerítés rendszer leadójától, hogy állandó táp kell az üzemeltetéshez. Tehát állandóan be van dugva a konnektorba az adaptere. Igaz, hogy könnyen megoldható kihelyezése a kívánt helyre, ha a közelbe van egy konnektor. IB-200 szobai láthatatlan elektromos kutyakerítés rendszert két féle módon lehet alkalmazni. Az egyik, amikor határzónát létrehozó vezeték nélkül használjuk. Ekkor a Az IB-200 szobai láthatatlan kutyakerítés rendszer leadókészüléke egy maximum 2,4 m átmérőjű körben hoz létre impuzus zónát és tartja vissza a kutyát az adott helytől. Természetesen a kialakított zóna ennél kisebb is lehet.

Másik alaklmazási lehetősége az IB-200 látahatatlan elektromos kutyakerítésnek, ha határoló vezetékeket használunk. Ilyenkor egymástól több helyen is kialakítható tiltott zóna. Az IB-200 látahatatlan elektromos kutyakerítés leadókészülékéhez 50 m vezetéket lehet csatlakoztatni. A tiltott zónák egymástól függetlenek is lehetnek, úgy, hogy a tiltott mezők között a kutya szabadon közlekedhet. A vezetékek szőnyeg alá könnyen elhelyezhetők. Ha ez nem megoldható, akkor javasoljuk az IB-100 látahatatlan elektromos kutyakerítés leadókészülékeket.

Az IB-200 látahatatlan elektromos kutyakerítés telepítése egyszerű, bárhova helyezhető, házilag megoldható könnyedén.


Miért használjon Dogwatch szobai elektromos láthatatlan kutyakerítéseket?

 • Levédheti a fél szobát is akár a kutyájától, cicájától, úgy, hogy nem kell kerítést átlépkednie.
 • Elhelyezheti az elektromos kutyakerítés rendszer leadókészülékét a folyósóra, megtiltva ezzel kutyájának, cicájának az átjárást a nem kívánatos helyekre.
 • Elhelyezheti az elektromos kutyakerítés rendszer leadókészülékét a terasz különböző pontjaira, hogy eltiltsa kedvencét a bútorzattól.
 • Nem lesz szüksége kedvence állandó szólítgatására.
 • Nem fogja megbántani kedvencét, ha rosszat csinál.
 • Egyedül hagyva sem lép a tiltott helyekre.
 • Módjában áll, hogy akár több helységtől, helytől is eltíltsa kutyáját egyszerre.
 • A szobai elektromos nyakörv egység azonos a kültéri láthatatlan kutyakerítés rendszerek elektromos nyakörvével, így bent és kint egyaránt alkalmazható.
 • Kutyája könnyen megtanulja a tiltott zónát és kerülni fogja a tiltott zónákat.
 • Nincs szüksége hagyományos szobai kerítésre, kutyakerítésre amit egyébként is csak ajtókra szerelhet fel.

 • Dogwatch beltéri láthatatlan kutyakerítésrendszer


  Olyan kutyakerítést keres, ami működik?


  Elege van a használhatatlan kutyakerítéséből. Lehetetlen a kertjébe kialakítani az olcsó elektromos kutyakerítését. Láthatatlan kutyakerítés vélemények alapján nem tudja mit válasszon?

  Válassza a Dogwatch örök garanciás elektromos láthatatlan kutyakerítés rendszereket!

  Ne aggódjon kutyájáért!
  Bízza kedvencét a Dogwatch láthatatlan elektromos kutyakerítés rendszerre! Dogwatch a kutyabiztos kerítés!

  www.dogwatch.com

  Az Eb-őrző Kft. által forgalmazott Dogwatch láthatatlan kutyakerítés rendszerek nem tévesztendők össze egyéb ( Petsafe, Innotek, Canifuge ) elektromos kutyakerítés rendszerekkel!


  Copyright © 2005-2022 Eb-őrző Kft. Segítse munkánkat a Dogwatch láthatatlan elektromos kutyakerítéssel, telepítéssel kapcsolatos véleményekkel, észrevételekkel.

  Eb-őrző Kft.
  4033 Debrecen, György utca 16/b
  Adószám: 13561048-2-09
  Számlaszám OTP: 11738008 - 21454349
  Tel.: 30/656-1470

  Dogwatch szobai láthatatlan kutyakerítés