Dogwatch láthatatlan kutyakerítés

Láthatatlan kutyakerítés video. Hogy állítsam be a hatótávolságot a kutyakerítésen


Az impulzus zóna nagyságát a Leadó készülék jobb oldalán lévő gombbal (RANGE) tudjuk beállítani.

Az impulzus zóna nagyságát a terület nagysága és a kutya magatartása határozza meg.

Az LMD, vagyis a Zóna nagyságát kijelző skála (PT modeleken), azt mutatja, hogy a vezeték körül, (minden irányba) milyen távolságban van az impulzus zóna. A skála értékei lábban értendőek (3 láb kb. 1m).

Ha tehát a készüléken a LED zöld világítása a 8-as értéken áll, akkor az azt jelenti, hogy az impulzus zóna a vezeték jobb és bal oldalán is 8 lábra vagyis kb. 2 m-re kezdődik az elekrülenő zóna.

A szükséges impulzus zóna nagyságát a RANGE gombbal tudjuk beállítani. Amikor változtatunk a zóna nagyságán, akkor a kutya ne viselje az elektromos nyakörvet. Az állító gomb rendkívül érzékeny így apró változtatások elegendőek a beállításhoz. A potméter állító gomb folyamatos.

 • Növelni úgy tudjuk, hogy a gombot óra mutató járásával megegyező irányba tekerjük.
 • Csökkenteni pedig úgy lehet, hogy az óramutató járásával ellentétes irányba forgatjuk.

  Ha azt vesszük észre, hogy a kijelzőn az érték teljesen lecsökkent, akkor az azt jelentheti, hogy szakadás van a vezetéken.

  Ha szakadás van a vezetéken, akkor sípszóval figyelmeztet a készülék. Ha szakadás van, akkor nincs zóna a vezeték körül és az elektromos nyakörv nem tud működésbe jönni (ezért fontos a szakadás kijelzés).


  Olyan kutyakerítést keres, ami működik?


  Elege van a használhatatlan kutyakerítéséből. Lehetetlen a kertjébe kialakítani az olcsó elektromos kutyakerítését. Láthatatlan kutyakerítés vélemények alapján nem tudja mit válasszon?

  Válassza a Dogwatch örök garanciás elektromos láthatatlan kutyakerítés rendszereket!

  Ne aggódjon kutyájáért!
  Bízza kedvencét a Dogwatch láthatatlan elektromos kutyakerítés rendszerre! Dogwatch a kutyabiztos kerítés!

  www.dogwatch.com

  Az Eb-őrző Kft. által forgalmazott Dogwatch láthatalan kutyakerítés rendszerek nem tévesztendők össze egyéb ( Petsafe, Innotek, Canifuge ) elektromos kutyakerítés rendszerekkel!


  Copyright © 2005-2022 Eb-őrző Kft. Segítse munkánkat a Dogwatch láthatatlan elektromos kutyakerítéssel, telepítéssel kapcsolatos véleményekkel, észrevételekkel.


  Eb-őrző Kft.
  4033 Debrecen, György utca 16/b
  Adószám: 13561048-2-09
  Számlaszám OTP: 11738008 - 21454349
  Tel.: 30/656-1470

 • A legjobb Kutyakerítés