Dogwatch láthatatlan kutyakerítés

Hogyan tudom ellenőrizni a kutyakerítésemet?Az ellenőrző lámpácska lehetővé teszi, hogy ellenőrizzük a vevőegység ( elektromos nyakörv ) működését. Nem kell, hogy kézzel tesztelje a Dogwatch láthatatlan kutyakerítés rendszert.

Helyezze és tartsa az ellenőrző lámpácskát a vevőegység két pólusára és vigyük egész közel a leadókészülékhez vagy vigyük az elkerülendő zónába.

A tesztlámpa világítani fog illetve a nyakörvek szaporább sípszóval jelzik a helyes működést. A Dogwatch elektromos vevőegységek mindegyike R7M és R9-es elektromos nyakörveken a visszajelző LED lámpa is jelzi az impulzus leadását, narancssárga és zöld együttes villogásával.

Olyan kutyakerítést keres, ami működik?


Elege van a használhatatlan kutyakerítéséből. Lehetetlen a kertjébe kialakítani az olcsó elektromos kutyakerítését. Láthatatlan kutyakerítés vélemények alapján nem tudja mit válasszon?

Válassza a Dogwatch örök garanciás elektromos láthatatlan kutyakerítés rendszereket!

Ne aggódjon kutyájáért!
Bízza kedvencét a Dogwatch láthatatlan elektromos kutyakerítés rendszerre! Dogwatch a kutyabiztos kerítés!

www.dogwatch.com

Az Eb-őrző Kft. által forgalmazott Dogwatch láthatalan kutyakerítés rendszerek nem tévesztendők össze egyéb ( Petsafe, Innotek, Canifuge ) elektromos kutyakerítés rendszerekkel!


Copyright © 2005-2021 Eb-őrző Kft. Segítse munkánkat a Dogwatch láthatatlan elektromos kutyakerítéssel, telepítéssel kapcsolatos véleményekkel, észrevételekkel.


Eb-őrző Kft.
4033 Debrecen, György utca 16/b.
Adószám: 13561048-2-09
Számlaszám OTP: 11738008 - 21454349
Tel.: 30/656-1470

A legjobb macskakerítés