Legjobb a Dogwatch elektromos láthatatlan macskakerítés | Mert cicákon is működik!

A Dogwatch láthatatlan elektromos kerítésrendszerek alkalmasak cicák kerten belül tartására egyaránt vagy adott esetben egyes területektől való eltiltásra. A piacon létező gyártók közül a Dogwatch gyártja a legkisebb elektromos nyakörveket, melyek nem kényelmetlenek a cicák számára sem. Az R7M vevőegységek mini készülékek.

Miért lehet szükségem elektromos láthatatlan macskakerítés rendszerre?

Legtöbb esetben a cicák kerten belül tartása a vásárlóink célja. Érthető, hisz nagyon sok macskát elcsalnak és rosszabb esetben fognak be és nem engednek el többé. Vagy ami ennél is rosszabb, hogy a macskát baleset éri. Sajnos ezen okok miatt sok-sok macska szobafogságra van ítélve és csak felügyelet mellett, sétáltatva léphet ki a kertbe náhány percre.

Lassan, de kezd elterjedni Magyarországon is a Dogwatch elektromos macskakerítés rendszer.

A láthatatlan macskakerítés rendszer ugyanaz, mint a kutyakerítés rendszer. A cicák láthatatlan kerítés rendszereinek kialakítása nem feltétlenül ugyanúgy történik, mint a kutyák számára. Minden kert egyedi vonásokkal rendelkezik, így érdemes konzultálni szakembereinkkel. A macskák számára is alkalmazott elektromos kerítésrendszer ugyanolyan paraméterekkel rendelkezik, mint a kutyakerítésrendszereink. Az elektromos macskakerítés ugyanolyan elven működik, mint a kutyakerítésrendszer.

Van egy központi egység, a leadókészülék. A leadókészülék rádióhullámot ad le a hozzácsatlakoztatott vezetékre, amivel körbehatároljuk a cicánk által bejárható kertrészt. A leadókészülék nem vízálló, így fedett helyre kell elhelyezni. Lehet kültéren, de esővédett helyen. Az elektromos macskanyakörv egység teljesen vízálló. A leadókészüléktől kiinduló antenna vezetéken rádióhullámok vannak. Nincs rajta áram. A rádióhullámokat leadó központi egységen be kell állítani a megfelelő nagyságú rádióhullám mezőt. Ez lesz az a mező, amibe ha belép az elektromos macskanyakörvvel a cica, akkor először egy figyelmeztető sípszót hall, majd csak azt követően a korrekciót, impulzust. A Dogwatch-nál alkalmazott macskatanítási módszer a legjobb és leghatékonyabb módja annak, hogy a cicák bent maradjanak a kényelmi zónába. Ehhez természetesen a kitűnő tanítási módszer mellett arra is szükség van, hogy az elektromos macskanyakörv egy tized másodperc alatt jelez a cicának, ha megközelíti az elkerülendő övezetet. Az eletromos macskanyakörvek bármilyen fajta cicára alkalmazhatóak.

Úgy vettük észre elektromos macskakerítések telepítése során, hogy legalább 4-6 hónaposnak lennie kell a cicának a tanítás elkezdéséhez. Az nem jelent gondot, ha a cica ennél idősebb, mert megtanulják összekötni a sípszóval a kellemetlenséget az impulzust és kerülni fogják azt. A cicáknál azt is észre vettük az elektromos macskakerítések alkalmazásakor, hogy szükség van az R7M-es elektromos macskanyakörvre. Az R7M-es elektromos macskanyakörv 7 fokozatos és erősebb impuzust tud leadni, mint az R12M-es elektromos nyakörv, ami 4 fokozatban állítható. A macskákra kizárólag ezt a típusú R7M -es elektroms macskanyakörvet javasoljuk. Az "M" megjelölés Minit takar. Olyan kicsi, hogy a legkisebb fajta macskáknál is alkalmazható. Tehát nincs különbség az elektromos kutyakerítés és az elektromos macskakerítés között. De ez így van minden gyártónál, hisz a kis termetű kutyáknál alkalmazott méretű kutya elektromos nyakörv alkalmazott macskákra is.

Hogyan telepítsem a láthatatlan elektromos macskakerítést?

Az elektromos macskakerítések telepítése ugyanúgy zajlik, mint az elektromos kutyakerítések telepítése. Ugyanazzal a módszerrel telepítjük, csak körültekintőbbnek kell lenni a vezetékek elhelyezésénél. A macskák hajlamosabbak az elektromos macskakerítés kijátszására, mint a kutyák. De egy jól kialakított Dogwatch láthatatlan elektromos macskakerítés tökéletesen működik.

Biztos, hogy működik a Dogwatch elektromos láthatatlan macskakerítés rendszer?

Tapasztalataink alapján elmondhatjuk azt, hogy igen működik a Dogwatch láthatatlan macskakerítés rendszer. Nagyon fontos eleme a visszatartásnak a rendkivül gyors reakcióidő. Illetve a megfelelő tanítás. Cicáknál más módon kell a pavlovi reflexet kialakítani a láthatatlan visszatartó rendszernél, mint a kutyáknál.

A minőség és az örök garancia mellett a legjobb technológiával a Dogwatch elektromos láthatatlan macskakerítés rendszerek rendelkeznek.


Ezek közül talán a legfontosabb az, hogy a Dogwatch elektromos nyakörvek reakcióideje a leggyorsabb, 0,125 másodperc. A cicák tanítása is másképp zajlik, mint a kutyák tanítása. Cicák esetében ténylegesen a legfontosabb a reakcióidő.
Amint a cica belép a sípszót követő impulzus zónába, egyből korrekciót kap. Nem másdopercekkel később, késleltetve.
Így kedvenceinknek nincs ideje kijátszani a rendszert és továbbszaladni a tiltott zónába.

Fogadja meg javaslatunkat, ha cicájának elektromos macskakerítést szeretne vásárolni.

Ha tökéletes biztonságban akarja tudni kedvencét akkor ez az oldal meggyőzi Önt, hogy a Dogwatch elektromos macskakerítést válassza. Ha mégsem, akkor olyan rendszert keressen, aminek a reakcióideje gyors. Nincs késleltetés a sípszó leadásánal és nincs késleltetés az impulzus leadásánál sem. A cicák sokkal jobban feszegetik az elektromos acskakerítés határait, mint a kutyák az elektromos kutyakerítés határait. Nem beszélva arról a tényről, hogy az Ön kedvence nem tudja elhagyni a kertet, de idegen, területfoglaló cicák bejutnak hozzá vagy csábítják kedvencét vagy akár összeverekedhetnek is. Ezekben a szituációkban, ha nem elég gyors az elektromos macskanyakörv, akkor kedvence simán átsétál a későn megkapott impulzus miatt. A késleltett impulzus egyéb gyártóknál akár másodpercesek is lehetnek. Ez már túl sok egy beindult cicánál.
Az impulzus zóna mindig állandó, a beállítást követően nem változik.
A másik nagyon fontos egyedi technológiai vonás a többi gyártóval ellentétben az FM rádióhullám használata.
Ez teszi a Dogwatch elektromos macskakerítés rendszereket a legbiztonságosabbá, gondoskodva arról, hogy kedvence csak a kialakított tiltott zónákban kapjon korrekciót
és még csak véletlenül se érje őket kósza impulzus elektronikus rendszerek közelében ( elektromos-, garázskapu, egyéb elektromos berendezés).


Láthatatlan macskakerítés rendszereink állandóan "szemmel" tartják Ön helyett kedvencét, hogy ne kerüljön bajba, ne szökjön el. A macskakerítés rendszer megkönnyíti a gazdi feladatát azzal, hogy visszatartja cicáját a kóborlástól.


Mottónk:

Kert + Kutya - Szökés = Ebőrző rejtett kerítésrendszerek


Biztonságos, egyedüli technológiát nyújtanak az Eb őr ző termékei. Az Eb-őrző Kft. a Dogwatch Inc. termékeinek egyedüli, hivatalos importőre. A külföldön is rendkívüli elismerésben részesülő Dogwatch termékeket világszerte állatorvosok ajánlják.

Ajánljuk a következő láthatatlan macskakerítéseket:


A kertőrző típus ára R7m vevőkészülékkel és tartozékokkal ( Bronz Plusz csomag ):

Rendelés, árajánlatkérésT1200 rendszer ára R7m vevőkészülékkel és tartozékokkal ( Silver Plusz csomag ):

Rendelés, árajánlatkérés


A PT4-es rendszer ára R7m vevőkészülékkel és tartozékokkal ( Gold csomag )

Rendelés, árajánlatkérés


Amiért egyre többen választják Dogwatch rendszereinket:

 • - Örök garancia
 • - Leggyorsabb reakcióidő: 0,125 mp
 • - Legjobb, 30 éve bevált technológia
 • - Legjobb minőség
 • - FM technológia
 • - Leghosszabb elemélettartam
 • - Telepítési szolgáltatást csak mi végzünk ( tudjuk mit értékesítünk )
 • - Hozzáértő, tapasztalt munkatársak


 • A Dogwatch által használt Safelink®, AutoMemory®, Fastreact®, Pet Friendly® technológiák hatékonnyá és biztonságossá teszik termékeiket a cicák valamint az egész család számára.

  Vásárlás esetén szakértő csapatunk ingyenes szaktanácsadást biztosít Önnek. Ha a Dogwatch® elektromos láthatatlan macskakerítés rendszert saját maga szeretné telepíteni, fotók vagy akár egy elküldött rajz alapján segítünk a helyes kialakításában.

  Az Ebőrző láthatatlan macska kerítés szabadságot jelent kedvenceinknek és örömöt a gazdiknak.

  Olyan kutyakerítést keres, ami működik?


  Elege van a használhatatlan kutyakerítéséből. Lehetetlen a kertjébe kialakítani az olcsó elektromos kutyakerítését. Láthatatlan kutyakerítés vélemények alapján nem tudja mit válasszon?

  Válassza a Dogwatch örök garanciás elektromos láthatatlan kutyakerítés rendszereket!
  Ne aggódjon kutyájáért!
  Bízza kedvencét az Ebőrző rejtett kerítésrendszerre!

  www.dogwatch.com

  Az Eb-őrző Kft. által forgalmazott Dogwatch termékek nem tévesztendők össze egyéb ( Petsafe, Innotek, Canifuge ) kutyakerítés rendszerekkel!


  Copyright © 2005-2019 Eb-őrző Kft.


  Eb-őrző Kft.
  4033 Debrecen, György utca 16/b
  Adószám: 13561048-2-09
  Számlaszám OTP: 11738008 - 21454349
  Tel.: 30/656-1470