Legjobb a Dogwatch elektromos láthatatlan macskakerítés | Mert cicákon is működik!

A Dogwatch láthatatlan elektromos kerítésrendszerek alkalmasak cicák kerten belül tartására egyaránt vagy adott esetben egyes területektől való eltiltásra. A piacon létező gyártók közül a Dogwatch gyártja a legkisebb elektromos nyakörveket, melyek nem kényelmetlenek a cicák számára sem. Az R7M vevőegységek mini készülékek. A cicáknál is a legkorábban 5-6 hónapos kortól javasoljuk használatát.

Miért lehet szükségem elektromos láthatatlan macskakerítés rendszerre?

Legtöbb esetben a cicák kerten belül tartása a vásárlóink célja. A macska szökésgátló rendszer megakadályozza, hogy cicája elkóboroljon és baj érje. Érthető, hisz nagyon sok macskát elcsalnak és rosszabb esetben fognak be és nem engednek el többé. Vagy ami ennél is rosszabb, hogy a macskát baleset éri. Sajnos ezen okok miatt sok-sok macska szobafogságra van ítélve és csak felügyelet mellett, sétáltatva léphet ki a kertbe náhány percre.

Lassan, de kezd elterjedni Magyarországon is a Dogwatch elektromos macskakerítés rendszer.

A láthatatlan macskakerítés rendszer ugyanaz, mint a kutyakerítés rendszer. A cicák láthatatlan kerítés rendszereinek kialakítása nem feltétlenül ugyanúgy történik, mint a kutyák számára. Minden kert egyedi vonásokkal rendelkezik, így érdemes konzultálni szakembereinkkel. A macskák számára is alkalmazott elektromos kerítésrendszer ugyanolyan paraméterekkel rendelkezik, mint a kutyakerítésrendszereink. Az elektromos macskakerítés ugyanolyan elven működik, mint a kutyakerítésrendszer.

Van egy központi egység, a leadókészülék. A leadókészülék rádióhullámot ad le a hozzácsatlakoztatott vezetékre, amivel körbehatároljuk a cicánk által bejárható kertrészt. A leadókészülék nem vízálló, így fedett helyre kell elhelyezni. Lehet kültéren, de esővédett helyen. Az elektromos macskanyakörv egység teljesen vízálló. A leadókészüléktől kiinduló antenna vezetéken rádióhullámok vannak. Nincs rajta áram. A rádióhullámokat leadó központi egységen be kell állítani a megfelelő nagyságú rádióhullám mezőt. Ez lesz az a mező, amibe ha belép az elektromos macskanyakörvvel a cica, akkor először egy figyelmeztető sípszót hall, majd csak azt követően a korrekciót, impulzust. A Dogwatch-nál alkalmazott macskatanítási módszer a legjobb és leghatékonyabb módja annak, hogy a cicák bent maradjanak a kényelmi zónába. Ehhez természetesen a kitűnő tanítási módszer mellett arra is szükség van, hogy az elektromos macskanyakörv egy tized másodperc alatt jelez a cicának, ha megközelíti az elkerülendő övezetet. Az eletromos macskanyakörvek bármilyen fajta cicára alkalmazhatóak.

Úgy vettük észre elektromos macskakerítések telepítése során, hogy legalább 4-6 hónaposnak lennie kell a cicának a tanítás elkezdéséhez. Az nem jelent gondot, ha a cica ennél idősebb, mert megtanulják összekötni a sípszóval a kellemetlenséget az impulzust és kerülni fogják azt. A cicáknál azt is észre vettük az elektromos macskakerítések alkalmazásakor, hogy szükség van az R7M-es elektromos macskanyakörvre. Az R7M-es elektromos macskanyakörv 7 fokozatos és erősebb impuzust tud leadni, mint az R12M-es elektromos nyakörv, ami 4 fokozatban állítható. A macskákra kizárólag ezt a típusú R7M -es elektroms macskanyakörvet javasoljuk. Az "M" megjelölés Minit takar. Olyan kicsi, hogy a legkisebb fajta macskáknál is alkalmazható. Tehát nincs különbség az elektromos kutyakerítés és az elektromos macskakerítés között. De ez így van minden gyártónál, hisz a kis termetű kutyáknál alkalmazott méretű kutya elektromos nyakörv alkalmazott macskákra is.

Hogyan telepítsem a láthatatlan elektromos macskakerítést?

Az elektromos macskakerítések telepítése ugyanúgy zajlik, mint az elektromos kutyakerítések telepítése. Ugyanazzal a módszerrel telepítjük, csak körültekintőbbnek kell lenni a vezetékek elhelyezésénél. A macskák hajlamosabbak az elektromos macskakerítés kijátszására, mint a kutyák. De egy jól kialakított Dogwatch láthatatlan elektromos macskakerítés tökéletesen működik. Kérje telepítésünket, javaslatunkat és megoldjuk, hogy cicája nem szökjön el.

Biztos, hogy működik a Dogwatch elektromos cicakerítés rendszer?

Tapasztalataink alapján elmondhatjuk azt, hogy igen működik a Dogwatch láthatatlan kerítés macskáknak. Nagyon fontos eleme a macska szökésgátlónak a rendkivül gyors reakcióidő. Illetve a megfelelő tanítás. Cicáknál más módon kell a pavlovi reflexet kialakítani a láthatatlan visszatartó rendszernél, mint a kutyáknál.

A minőség és az örök garancia mellett a legjobb technológiával a Dogwatch láthatatlan cicakerítés rendszerek rendelkeznek.


Ezek közül talán a legfontosabb az, hogy a Dogwatch elektromos nyakörvek reakcióideje a leggyorsabb, 0,125 másodperc. A cicák tanítása is másképp zajlik, mint a kutyák tanítása. Cicák szökésének, elkóborlásának gátlásában ténylegesen a legfontosabb tényező a reakcióidő.
Amint a cica belép a sípszót követő impulzus zónába, egyből korrekciót kap. Nem másdopercekkel később, késleltetve.
Így kedvenceinknek nincs ideje kijátszani a rendszert és továbbszaladni a tiltott zónába.

Fogadja meg javaslatunkat, ha cicáját kerten belül akarja tartani.

Válassza a Dogwatch elektromos macskakerítést. Ha tökéletes biztonságban akarja tudni kedvencét akkor ez az oldal meggyőzi Önt, hogy a Dogwatch elektromos macskakerítést válassza. Ha mégsem, akkor olyan rendszert keressen, aminek a reakcióideje gyors. Nincs késleltetés a sípszó leadásánal és nincs késleltetés az impulzus leadásánál sem. A cicák sokkal jobban feszegetik az elektromos acskakerítés határait, mint a kutyák az elektromos kutyakerítés határait. Nem beszélva arról a tényről, hogy az Ön kedvence nem tudja elhagyni a kertet, de idegen, területfoglaló cicák bejutnak hozzá vagy csábítják kedvencét vagy akár összeverekedhetnek is. Ezekben a szituációkban, ha nem elég gyors az elektromos macskanyakörv, akkor kedvence simán átsétál a későn megkapott impulzus miatt. A késleltett impulzus egyéb gyártóknál akár másodpercesek is lehetnek. Ez már túl sok egy beindult cicánál.
Az impulzus zóna mindig állandó, a beállítást követően nem változik.
A másik nagyon fontos egyedi technológiai vonás a többi gyártóval ellentétben az FM rádióhullám használata.
Ez teszi a Dogwatch elektromos macskakerítés rendszereket a legbiztonságosabbá, gondoskodva arról, hogy kedvence csak a kialakított tiltott zónákban kapjon korrekciót
és még csak véletlenül se érje őket kósza impulzus elektronikus rendszerek közelében ( elektromos-, garázskapu, egyéb elektromos berendezés).


Láthatatlan macskakerítés rendszereink állandóan "szemmel" tartják Ön helyett kedvencét, hogy ne kerüljön bajba, ne szökjön el. A macskakerítés rendszer megkönnyíti a gazdi feladatát azzal, hogy visszatartja cicáját a kóborlástól.


Mottónk:

Kert + Kutya - Szökés = Ebőrző rejtett kerítésrendszerek


Biztonságos, egyedüli technológiát nyújtanak az Eb őr ző termékei. Az Eb-őrző Kft. a Dogwatch Inc. termékeinek egyedüli, hivatalos importőre. A külföldön is rendkívüli elismerésben részesülő Dogwatch termékeket világszerte állatorvosok ajánlják.

Ajánljuk a következő láthatatlan macskakerítéseket:


A kertőrző típus ára R7m vevőkészülékkel és tartozékokkal ( Bronz Plusz csomag ):

Rendelés, árajánlatkérésT1200 rendszer ára R7m vevőkészülékkel és tartozékokkal ( Silver Plusz csomag ):

Rendelés, árajánlatkérés


A PT4-es rendszer ára R7m vevőkészülékkel és tartozékokkal ( Gold csomag )

Rendelés, árajánlatkérés


Amiért egyre többen választják Dogwatch rendszereinket:

 • - Örök garancia
 • - Leggyorsabb reakcióidő: 0,125 mp
 • - Legjobb, 30 éve bevált technológia
 • - Legjobb minőség
 • - FM technológia
 • - Leghosszabb elemélettartam
 • - Telepítési szolgáltatást csak mi végzünk ( tudjuk mit értékesítünk )
 • - Hozzáértő, tapasztalt munkatársak


 • A Dogwatch által használt Safelink®, AutoMemory®, Fastreact®, Pet Friendly® technológiák hatékonnyá és biztonságossá teszik termékeiket a cicák valamint az egész család számára.

  Vásárlás esetén szakértő csapatunk ingyenes szaktanácsadást biztosít Önnek. Ha a Dogwatch® elektromos láthatatlan macskakerítés rendszert saját maga szeretné telepíteni, fotók vagy akár egy elküldött rajz alapján segítünk a helyes kialakításában.

  Az Ebőrző láthatatlan macska kerítés szabadságot jelent kedvenceinknek és örömöt a gazdiknak.

  Olyan kutyakerítést keres, ami működik?


  Elege van a használhatatlan kutyakerítéséből. Lehetetlen a kertjébe kialakítani az olcsó elektromos kutyakerítését. Láthatatlan kutyakerítés vélemények alapján nem tudja mit válasszon?

  Válassza a Dogwatch örök garanciás elektromos láthatatlan kutyakerítés rendszereket!
  Ne aggódjon kutyájáért!
  Bízza kedvencét az Ebőrző rejtett kerítésrendszerre!

  www.dogwatch.com

  Az Eb-őrző Kft. által forgalmazott Dogwatch termékek nem tévesztendők össze egyéb ( Petsafe, Innotek, Canifuge ) kutyakerítés rendszerekkel!


  Copyright © 2005-2019 Eb-őrző Kft.


  Eb-őrző Kft.
  4033 Debrecen, György utca 16/b
  Adószám: 13561048-2-09
  Számlaszám OTP: 11738008 - 21454349
  Tel.: 30/656-1470