Dogwatch láthatatlan kutyakerítés

A Dogwatch elektromos nyakörvek teszteléseAz ellenőrző tesztlámpa lehetővé teszi, hogy ellenőrizzük a vevőegység működését.

Helyezze és tartsa a tesztlámpát a vevőegység két pólusára és tegye egész közel a leadókészülékhez vagy tartsa bele az elkerülendő zónába.

A tesztlámpa világítani fog illetve a nyakörvek szaporább sípszóval jelzik a helyes működést. A Dogwatch elektromos vevőegységek mindegyike R12M, R12, R7M és R9-es elektromos nyakörveken a visszajelző LED lámpa is jelzi az impulzus leadását, narancssárga és zöld együttes villogásával. Amennyiben a LED visszajelző lámpa felvillan, akkor valószínű, hogy az elektromos nyakörv egység helyesen működik. Amennyiben van LED lámpa visszajelzés, de még sincs impulzus akkor a készüléket juttassa el címünkre és kicseréljük azt.

Olyan kutyakerítést keres, ami működik?


Elege van a használhatatlan kutyakerítéséből. Lehetetlen a kertjébe kialakítani az olcsó elektromos kutyakerítését. Láthatatlan kutyakerítés vélemények alapján nem tudja mit válasszon?

Válassza a Dogwatch örök garanciás elektromos láthatatlan kutyakerítés rendszereket!

Ne aggódjon kutyájáért!
Bízza kedvencét a Dogwatch láthatatlan elektromos kutyakerítés rendszerre! Dogwatch a kutyabiztos kerítés!

www.dogwatch.com

Az Eb-őrző Kft. által forgalmazott Dogwatch láthatalan kutyakerítés rendszerek nem tévesztendők össze egyéb ( Petsafe, Innotek, Canifuge ) elektromos kutyakerítés rendszerekkel!


Copyright © 2005-2021 Eb-őrző Kft. Segítse munkánkat a Dogwatch láthatatlan elektromos kutyakerítéssel, telepítéssel kapcsolatos véleményekkel, észrevételekkel.


Eb-őrző Kft.
4033 Debrecen, György utca 16/b.
Adószám: 13561048-2-09
Számlaszám OTP: 11738008 - 21454349
Tel.: 30/656-1470

elektromos kutyakerítésebőrző

elektromos kutyanyakörv

elektromos kutyakerítés