Dogwatch láthatatlan kutyakerítés

A Dogwatch kutyakerítés beállítása, hatótávolság


Ellenőrizheti a rádióhullámok által létrehozott zóna nagyságát, a Dogwatch elektromos nyakörvvel vagyis a vevőegységgel.
elektromos kutyakerítés Fogjuk a vevőegységet és közelítsük meg a kutya nyaki magasságában a határvonalat jelentő vezetéket, úgy, hogy az érintkező pólusok tőlünk kifele mutassanak.
Ügyeljünk arra, hogy ne érintsük meg a pólusokat!

 • Először a hosszú sipszót halljuk, amivel egyidőben a LED lámpa zölden villogni kezd.
 • Ha a vevőegységet tovább közelítjük az antenna vezetékhez, akkor egy szaporább sípszó váltja fel a hosszú szakaszos sípszót. Ezzel egyidőben a LED lámpa zölden és narancssárgán is villogni kezd. Ez azt jelzi, hogy az impulzus zónában van a vevőegység. A Dogwatch láthatatlan kutyakerítés rendszerek leadókészülékein található a hatótávolság beállító potméter. A gomb óramutató járásával megegyező irányba forgatásával növelhető a hatótávolság. Ellenkező irányba forgatva pedig csökkenthető az impulzus zóna nagysága. A hatótávolságot más tényezők is befolyásolják. Ilyen tényező például, ha a rendszert dupla vezetékkel lehet csak megoldani és a két vezeték közti távolság mekkora.
  Olyan kutyakerítést keres, ami működik?


  Elege van a használhatatlan kutyakerítéséből. Lehetetlen a kertjébe kialakítani az olcsó elektromos kutyakerítését. Láthatatlan kutyakerítés vélemények alapján nem tudja mit válasszon?

  Válassza a Dogwatch örök garanciás elektromos láthatatlan kutyakerítés rendszereket!

  Ne aggódjon kutyájáért!
  Bízza kedvencét a Dogwatch láthatatlan elektromos kutyakerítés rendszerre! Dogwatch a kutyabiztos kerítés!

  www.dogwatch.com

  Az Eb-őrző Kft. által forgalmazott Dogwatch láthatalan kutyakerítés rendszerek nem tévesztendők össze egyéb ( Petsafe, Innotek, Canifuge ) elektromos kutyakerítés rendszerekkel!


  Copyright © 2005-2022 Eb-őrző Kft. Segítse munkánkat a Dogwatch láthatatlan elektromos kutyakerítéssel, telepítéssel kapcsolatos véleményekkel, észrevételekkel.


  Eb-őrző Kft.
  4033 Debrecen, György utca 16/b.
  Adószám: 13561048-2-09
  Számlaszám OTP: 11738008 - 21454349
  Tel.: 30/656-1470

 • elektromos kutyakerítés

  elektromos kutyakerítés

  láthatatlan kutyakerítés