Dogwatch láthatatlan kutyakerítés

Dogwatch elektromos nyakörv elemcsere az R9-es és R12-es nyakörvbenA régi típusok, az R1200-as és R8-as vevőegységek egy 3,6 V-os lítium elemmel működnek, amelyek átlag élettartama 2 év. Az újabb lekerekített, ergonómikus típusok az R12 és R9 is ugyanezt az elemet ( 3,6 V ) használják és az elem élettartama ugyanúgy 2 év.
Használja az Eb-őrző Kft. által nyújtott elemeket, mert más elemek használata a vevőegység meghibásodásához vezethet.
Az elem kicseréléséhez,

 • csavarja ki az elemsapkát a szettben lévő kulccsal vagy egy pénzérmével,
 • vegye ki a régi elemet,
 • tartsa az ellenőrző lámpácska mágnes végét a programozó állásba (két vonalka közé) 15 másodpercig, ha nincs meg a mágnes, akkor is vegye ki a régi elemet és várjon 5 percet, amíg behelyezi az új elemet. Ez induló állapotba helyezi a státusz lámpácskát, ami jelzi az elem merülését.
 • helyezze be az új elemet, "+" végével lefele és csavarja vissza az elemsapkát a kulccsal. Az elemsapka mindössze csak 10-15 fokot fordul. Nem szabad túlfordítani az elemsapkát az ütközési ponton túl.

  Ne fogja meg az elem két végét, hogy a vevőegység érintkezői és az elem érintkezése tökéletes legyen! Az elem behelyezésekor az elektromos nyakörveken a (zöld és narancssárga egyszerre) LED villágítani fog kb. 2 másodpercig, jelezvén az elektromos nyakörv helyes működését.

  Olyan kutyakerítést keres, ami működik?


  Elege van a használhatatlan kutyakerítéséből. Lehetetlen a kertjébe kialakítani az olcsó elektromos kutyakerítését. Láthatatlan kutyakerítés vélemények alapján nem tudja mit válasszon?

  Válassza a Dogwatch örök garanciás elektromos láthatatlan kutyakerítés rendszereket!

  Ne aggódjon kutyájáért!
  Bízza kedvencét a Dogwatch láthatatlan elektromos kutyakerítés rendszerre! Dogwatch a kutyabiztos kerítés!

  www.dogwatch.com

  Az Eb-őrző Kft. által forgalmazott Dogwatch láthatalan kutyakerítés rendszerek nem tévesztendők össze egyéb ( Petsafe, Innotek, Canifuge ) elektromos kutyakerítés rendszerekkel!


  Copyright © 2005-2022 Eb-őrző Kft. Segítse munkánkat a Dogwatch láthatatlan elektromos kutyakerítéssel, telepítéssel kapcsolatos véleményekkel, észrevételekkel.


  Eb-őrző Kft.
  4033 Debrecen, György utca 16/b.
  Adószám: 13561048-2-09
  Számlaszám OTP: 11738008 - 21454349
  Tel.: 30/656-1470

 • A legjobb láthatatlan Kutyakerítés