Dogwatch láthatatlan kutyakerítés

Dogwatch láthatatlan kerítés örök garanciás leadó PT4-es ismertető videó

A Dogwatch láthatatlan kutyakerítés rendszereknél 3 különböző típusú, teljesítményű leadókészüléket különböztetünk meg. A teljesítménybeli különbségek a következőképpen alakulnak:
 • Kertőrző ( 200 m )
 • T1200 ( 1000m )
 • PT4 ( 3000m, a leghosszabb az iparágban )
 • A Dogwatch láthatatlan elektromos kutyakerítés rendszerek leadói közül a kertőrző leadó készülék a legkisebb teljesítményű. A T1200 -as és PT4 -es leadókészülékekre örökös garanciát vállalunk és már teljesítményük is nagyobb. Mindegyik Dogwatch kutyakerítés leadókészüléken van egy állítható potméter, ami a hatótávolság beállításához szükséges. A Dogwatch kerítés rendszereknél a potméter folyamatos. Az állító gomb 270 fokot fordul. Nem lehet teljesen körbetekerni. A Dogwatch elektromos kutya kerítésnél a minimum és maximum állás között folyamatos az állítás, nincsenek fix állások, amiket más gyártók fix vezetékhosszhoz kötnek. Ezért lehet cm pontosan beállítani a Dogwatch láthatatlan kutyakerítés rendszereket bármelyik kertben, ellentétben a többi gyártó láthatatlan kerítésrendszerével. A Dogwatch PT4-es vezetékes láthatatlan kutyakerítés leadókészülék rendelkezik a legtöbb funkcióval. Minden beállítás manuálisan történik, melyeket a vásárló saját maga is képes megtenni:
 • A PT4 -es kutyakerítés leadókészülék jobb oldalán található egy 0-10 -ig terjedő skála, ami jelzi a beállított hatótávolság nagyságát lábban ( 0,3 m ).
 • A bal oldali élen felül található egy 2 állású kapcsoló, mely lehetővé teszi a tanítási mód kiválasztását. Az "A" módban a az elektromos nyakörv sípszót követően impulzust ad le a hagyományos sorrendben. A "B" módban viszont a figyelmeztető sípszót egy rövid, egyszeri impuzus előzi meg, majd a sípszót hallani és továbbhaladva a korrekció következik. Ezt a tanítási módot használhatjuk makacs kutyáknál, illetve azoknál, akik a sípszót szeretik kihasználni és beleülni, lemerítve így az elemet. A Dogwatch kutyakerítésnél erre nincs módja a kutyának. Nem tudja kijátszani a Dogwatch láthatatlan kerítés rendszert.
 • A készülékhez csatlakoztatható egy gyári akkumolátor is, ami 8 órán keresztül csökkentett hatótávolsággal üzemeli az elektromos kutya rendszer leadókésüléket.
 • A leadókészülék bal oldalán található a ki és be kapcsoló gomb.
 • A ki és bekapcsoló gomb felett az impuzus szaporaságot lehet változtatni. Így összesen elektromos nyaköret 18 szintre lehet beállítani. Az egyes és hetes szinten nincs mód az impulzus szaporaság módosítására. A többi szintnél viszont lehetőség van az impulzus intenzitását növelni, csökkenteni. • Olyan kutyakerítést keres, ami működik?


  Elege van a használhatatlan kutyakerítéséből. Lehetetlen a kertjébe kialakítani az olcsó elektromos kutyakerítését. Láthatatlan kutyakerítés vélemények alapján nem tudja mit válasszon?

  Válassza a Dogwatch örök garanciás elektromos láthatatlan kutyakerítés rendszereket!

  Ne aggódjon kutyájáért!
  Bízza kedvencét a Dogwatch láthatatlan elektromos kutyakerítés rendszerre! Dogwatch a kutyabiztos kerítés!

  www.dogwatch.com

  Az Eb-őrző Kft. által forgalmazott Dogwatch láthatalan kutyakerítés rendszerek nem tévesztendők össze egyéb ( Petsafe, Innotek, Canifuge ) elektromos kutyakerítés rendszerekkel!


  Copyright © 2005-2022 Eb-őrző Kft. Segítse munkánkat a Dogwatch láthatatlan elektromos kutyakerítéssel, telepítéssel kapcsolatos véleményekkel, észrevételekkel.


  Eb-őrző Kft.
  4033 Debrecen, György utca 16/b
  Adószám: 13561048-2-09
  Számlaszám OTP: 11738008 - 21454349
  Tel.: 30/656-1470

  Dogwatch elektromos kerítés kutyáknak szökés ellen


  Dogwatch elektromos kutyavillanypásztor


  Dogwatch kerítés kutyáknak szökés ellen


  Dogwatch elektromos kerítés macskáknak szökés ellen