Dogwatch láthatatlan kutyakerítés

Dogwatch elektromos kutyanyakörv megfelelő szorossága


Hogy lehet beállítani az elektromos nyakörv szorosságát?A Dogwatch szíjak különböző méretekben kaphatók. Nincs olyan szíjunk, hogy 1 méret minden kutyára megfelelő. A szíjak méretei Mini, XS, S, M, L, XL. A kutyanyakörv szíja állítható, melyre a vevőegység szerelhető. Így pontosan beállítható az a feszesség, ami szükséges.

Sokszor elhangzik a kérdés: Hogyan állítsam be a Dogwatch elektromos láthatatlan kutya kerites szíjának a megfelelő szorosságát?

Nagyon fontos elérni a kontakt pólusok a nyaki bőrrel való érintkezését, hisz ez a kulcsa a megfelelő működésnek. Sokan vélhetik szorosnak a passzos beállítást, de nem jó az, hogy a kutya nyakában csak csüng az egység, mert akkor túl laza. Ez esetben a kutya kiszagolja, hogy a készülék ugyan hallat hangot, de nem fegyíti a kutyát, ha belép az elkerülendő zónába.


A elektromos kutyanyakörvet mindig helyezzük a hagyományos kutyanyakörv fölé.

A helyes feszességet állítsuk be úgy, hogy amikor felemeljük a kutya állát a hüvelyk ujjunk férjen be a pólusok alá.


Ha nem tudjuk körbe forgatni a kutya nyakán az elektromos nyakörvet,akkor az azt jelenti, hogy túl szoros. Ez nem jó, mert kisebezheti a kutya bőrét, hisz a szíj nem tud elmozdulni és a két kontakt pólus naphosszat nyomja a bőrt két ponton.
Ha túl laza a nyakörv, akkor nem érzi az impulzust, ha az elkerülendő zónába megy.
Az ismertető videó tájékoztatást nyújt, hogy az elektromos kutya kerítés nyakörvet milyen szorosan, passzosan kell a kutya nyakára feltenni. Néhány fontos szempontot érdemes figyelembe venni:
 • Az elektromos kutyanyakörv a gyári szíjra van felszerelve, ami tartozáka a kutya kerites szettnek. Az elektromos nyakörvet a kutya fejéhez a legközelebb kell felcsatolni. Természetesen ennek meg van az oka. Ha ebben az állapotban megfelelően passzos az elektromos kutyanyakörv, akkor nem tud a szíj lecsúszni, hisz szélesedik a nyaka a kutyanak a teste fele. Ellenkező esetben, ha az elektromos nyakörvet a testéhez közelebbi részen csatoljuk a kutyanak a nyakára, akkor szimatoláskor előre fog csúszni a fejéhez közel, ahol már nem lesz passzos az elektromos nyakörv. Így a pólusok érintkezése nem lesz megfelelő a kutya bőrével, ami ahhoz vezet, hogy nem kap korrekciót a kutya, azaz impulzust, ha belelép a tiltott zónába. Miután elértük a megfelelő szorosságát az elektromos kutyanyakörvnek a kutya nyakán bárhol lehet az elektromos kutyanyakörv egység. Nem kötelező a marján viselni a kutya az egységet. Ha túl szorosan van felcsatolva az elektromos nyakörv, akkor a két érintkező pólus kidörzsölheti a kutya bőrét. Ha ez előfordulna, akkor az elektromos kutyanyakörvet vegyük le kedvencünkről, amíg be nem gyógyul a két seb. Ez is azt mutatja, hogy kedvencére oda kell figyelni, ha elektromos kutyanyakörvet visel. 15 éves tapasztalatunk azt igazolja, hogy ez ritkán fordul elő, de évről évre van egykét eset. A Dogwatch elektromos kutya kerítés rendszerek tökéletesen működnek, minde fajta kutyánál, a kutyák nyakát és az elektromos nyakörvet időnként ellenőrizni szükséges. Kutyakerítés, ami működik! Nagyon fontos, hogy ellenőrizzük a kutya nyakát nap mint nap, az irritáció elkerülése miatt.

  Fontos tehát, hogy az elektromos kutyanyakörv feszességét rendszeresen ellenőrizzük.

  Ne feledjük ellenőizni a szíjat, ha

  • kölyök kutyánk van, hisz nap, mint nap nő.
  • ha szörzetét növeli a kutya vagy éppen vedlik
  • csökken vagy nő a súlya kedvencünknek

  Az impulzus nyakörvegységet mindig a kutya fejéhez a legközelebb helyezzük fel. Itt a legkisebb a kutya nyaki kerülete. Innen nem csúszik hátra a teste felé. Illetve, ha a testéhez közelebb csatoljuk fel, akkor szimatolást követően előre csúszik a fejéhez közelebb a szíj és már nem lesz megfelelően passzos az érinkezés és nem kap a kutya a tiltott zónában impulzust.
  LUPINE ÖRÖK GARANCIÁS NYAKÖRVEK DOGWATCH VEVŐEGYSÉGHEZ

  Megérkeztek a Lupine nyakörvek, melyek a Dogwatch vevőegységre szerelhetőek. A Lupine nyakörvekre, pórázakra, hámokra ÖRÖK GARANCIÁT vállalunk a gyártó támogatásával. A garancia vonatkozik a csat törésre, a szíj szakadásra és kutyarágára is. Nem csak rejtett kerítésrendszerhez való nyakörveket talál webáruházunkban, hanem hagyományos, nyakörveket pórázokat, hámokat, kiképzéshez használatos eszközöket és kiegészítőket. Természetesen minden Lupine termékre vonatkozik a garancia. A szövet szálai, amiből a nyakörvek készülnek, egyedileg festett szálak, így nem szakad le róla a csodálatos minta, nem foszlik le, nem fakul és egy gépi mosás után is úgy néz ki a termék akár az új. A nyakörveket és pórázokat élénk színek és minták jellemzik, a választék folyamatosan bővül, alkalmazkodva a legújabb trendekhez, évszakokhoz. A Lupine egyszínű nyakörvek a Dogwatch vevőrendszerhez Bruttó 5.000 Ft-ba, míg a mintás termékek Bruttó 6.000 Ft-ba kerülnek. A kutyakerítés rendszerhez jelenleg az alábbi mintákból és színekből válogathat:
  Lupine nyakörv

  Olyan kutyakerítést keres, ami működik?


  Elege van a használhatatlan kutyakerítéséből. Lehetetlen a kertjébe kialakítani az olcsó elektromos kutyakerítését. Láthatatlan kutyakerítés vélemények alapján nem tudja mit válasszon?

  Válassza a Dogwatch örök garanciás elektromos láthatatlan kutyakerítés rendszereket!

  Ne aggódjon kutyájáért!
  Bízza kedvencét a Dogwatch lathatatlan elektromos kutyakerítés rendszerre! Dogwatch a kutyabiztos kerítés!

  www.dogwatch.com

  Az Eb-őrző Kft. által forgalmazott Dogwatch lathatalan kutyakerítés rendszerek nem tévesztendők össze egyéb ( Petsafe, Innotek, Canifuge ) elektromos kutyakerítés rendszerekkel!


  Copyright © 2005-2022 Eb-őrző Kft. Segítse munkánkat a Dogwatch láthatatlan elektromos kutyakerítéssel, telepítéssel kapcsolatos véleményekkel, észrevételekkel.


  Eb-őrző Kft.
  4033 Debrecen, György utca 16/b
  Adószám: 13561048-2-09
  Számlaszám OTP: 11738008 - 21454349
  Tel.: 30/656-1470

 • kutya szökésgátló nyakörv kutya villanypásztor láthatatlan Dogwatch elektromos láthatatlan kutyakerítés elektromos kutyanyakörv tapasztalatok