Dogwatch láthatatlan kutyakerítés

Hogyan állítsam be a tanítási szintet az elektromos kutyakerítés nyakörvön R9-es és az R12-es típusnálAz ismertető videó tájékoztatást nyújt, hogy a Dogwatch elektromos kutyakerites nyakörvet hogyan kell beállítani. Minden Dogwatch elektromos kutyanyakörvet be lehet állítani különböző szintre a kutya érzékenységéhez. Minden beállítást el lehet végezni házilag. A Dogwatch elektromos kutyanyakörvek biztonságosak, mert a kivánt szintet mágnessel lehet beállítani. Nem nyomógombok segítségével. Így nem fordulhat elő az, hogy egy gomb megnyomásával elállítjuk a beállított szintet. Az elektromos kutyanyakörvben van egy mágneskapcsoló, ahova tartva a mágnest beállítható a kívánt impulzus szint. Az R7m-es és R9-es elektromos kutyanyakörvek 7 különböző fokozatban állíthatóak. Az egyes-kettes szint beállítást a nagyon érzékeny általában kis termetű kutyáknak javasoljuk akik Dogwatch elektromos kutyakerítést használnak. A hármas és négyes szintet közepes termetű kutyáknál alkalmazzuk és a hatos - hetes fokozatot a makacs ebeknél. Nagyon fontos, hogy a megfelelő impulzus szintet alkalmazzuk kedvencünknél, hogy elkerüljük a későbbi gondokat, az esetleges szökést vagy azt, hogy négylábú barátja feldulja kertjét. Megfelelő impulzus szintet alkalmazása esetén a Dogwatch a kutyabiztos kerítés.

Telepítéskor beprogramozzuk a kutyájának megfelelő tanítási szintet. Vannak esetek, amikor változtatni kell a tanítási szintet, így felmerül a kérdés: hogyan állítsam be a tanítási szintet az elektromos kutyakerites nyakörvön R9-es és az R12-es típusoknál. A tanítási szintek állíthatósága nagyon fontos. Egyetlen egy fokozat nem megoldás minden kutyára. A tanítási szintek változtatása a Dogwatch elektromos láthatatlan kutyakerites nyakörvön a csomagban lévő erős mágnessel lehet elvégezni.
Ha ezen változtatni kíván, akkor tartsa az ellenőrző lámpácska mágnes végét a vevőkészülék bal oldalához a két vonalhoz közel.

A nullás szintet a tanítás idején használjuk, ha követjük a tanítási előírásokat. A fokozatú nyakörvek esetén az egyes-kettes szint érzékeny kutyák esetén alkalmazottak. Az impulzus erőssége enyhe. A hármas-négyes szint közepes impulzus erősséget jelent és kevésbé érzékeny kutyáknál alkalmazzuk. Az ötös-hatos szintet makacs kutyáknál szükséges beállítani. A hetes szintet pedig a legmakacsabb kutyáknál kell alkalmazni. A négy fokozatos nyakörvek esetében az egyes-kettes szint, az érzékeny kutyáknál a beállított szint. A hármas a kevésbé érzékenyeknél, míg a négyes fokozat a makacs kutyáknál szükséges beállítás.

A hét fokozatos ( R9) egységek esetében a készülék 1 szintet emelkedik, amint a kutya belelép másodjára a tiltott zónába 24 órán belül. Az a funkció csak a négyes alapbeállítástól lép üzembe.

Az elektromos nyakörvben a két vonalka mögött mágneskapcsoló található, amit a mágnessel lehet állítani.

Ekkor sípszók sorozata hallható, jelezve, hogy éppen melyik fokozaton van a készülék.

Az R9 elektromos kutyakerites nyakörvön sípszó mellett zöld LED is jelzi a fokozatok számát. Annyit villan, amelyik fokozaton van az elektromos kutyanyakörv. A sípszók száma jelzi az aktuális szintet. A készüléken a fokozatokat visszafele nem lehet állítani. Mivel a szintek egymst követik, így a maximum hetes szintet a hosszú sípszó, azaz a nullás követi.

Az R9 elektromos kutyakerítés nyakörvön 7 tanítási fokozat van és egy sípszó fokozat (ekkor nincs impulzus).

Az R12 elektromos kutyakerites nyakörvön 4 tanítási fokozat van és a sípszó (ekkor nincs impulzus). Az R12 -es elektromos kutyanyakörvek is rendelkeznek visszajelző LED lámpával.

Egy sípszó jelzi, hogy a készülék az egyes fokozaton van. 2 sípszó azt jelzi, hogy kettes fokozaton és így tovább. A hosszú sípszó, azt jelenti, hogy csak sípszó van, nincs impulzus az elkerülendő zónában.

A fokozatok egyesével váltakoznak, mindaddig, amíg a mágnest odatartjuk a két vonalkához.
Ha elérjük a kívánt fokozatot, akkor vegyük el a mágnest. Az utoljára elhangzott sípszók száma lesz a beállított fokozat.

A tanítási szintek változtatása a Dogwatch láthatatlan kutyakerites nyakörvön (R9-es és R12-es nyakörv) akkor is szükséges, ha sokáig elem nélkül pihent az elektromos kutyanyakörv. Ilyenkor a beállított szintről visszavált automatikusan kettes fokozatra. Ez a szint nem biztos, hogy visszatartja kedvencét, így mindig le kell ellenőrizni az egységen a szintet, ha elemcsere történik.Milyen erős fokozatra állítsam be a tanítási szintet a kutyakerites nyakörvön R9-es és az R12-es típusA Dogwatch láthatatlan kutyakerites rendszerek elektromos nyakörvei 4 illetve 7 fokozatban állíthatóak. A tanítás mindig azon a szinten történjen, amitől a kutya tart, de nem rémül meg. Tanításkor célunk, hogy a kutya megtanulja elkerülni az impulzus zónát és figyeljen ránk. Tehát ezt a kutya magatartása, az impulzusra történt reakciója adja meg. Erre tehát nincs előírás.Olyan kutyakerítést keres, ami működik?


Elege van a használhatatlan kutyakerítéséből. Lehetetlen a kertjébe kialakítani az olcsó elektromos kutyakerítését. Láthatatlan kutyakerítés vélemények alapján nem tudja mit válasszon?

Válassza a Dogwatch örök garanciás elektromos láthatatlan kutyakerítés rendszereket!

Ne aggódjon kutyájáért!
Bízza kedvencét a Dogwatch láthatatlan elektromos kutyakerites rendszerre! Dogwatch a kutyabiztos kerítés!www.dogwatch.com

Az Eb-őrző Kft. által forgalmazott Dogwatch láthatalan kutyakerítés rendszerek nem tévesztendők össze egyéb ( Petsafe, Innotek, Canifuge ) elektromos kutyakerites rendszerekkel!


Copyright © 2005-2022 Eb-őrző Kft. Segítse munkánkat a Dogwatch láthatatlan elektromos kutyakeritessel, telepítéssel kapcsolatos véleményekkel, észrevételekkel.

Eb-őrző Kft.
4033 Debrecen, György utca 16/b
Adószám: 13561048-2-09
Számlaszám OTP: 11738008 - 21454349
Tel.: 30/656-1470

Dogwatch elektromos láthatatlan kutyakerítés