Plexidoor A legjobb Kutyaajtó

Plexidor® kutya- és macskaajtók

A Plexidor® kutya- és macskaajtók tökéletes mérnöki munkával, minőségi alapanyagokból készülnek, hogy ezzel a lehető legjobbat nyújtsák: csendes, energiatakarékos, kedvenceink számára teljesen biztonságos.

Melyik kutyaajtó tudja ezt? Mert ráadásul 10 év garanciát vállalunk a Plexidoor ajtókra.


Plexidor A legjobb Kutyaajtó

"Vegyen Plexidor® kutyaajtót, hogy ne az utcát fűtse!"

Gyakran előfordul más márkák esetében, hogy a gyenge műanyagból készült kutya- és macskaajtók nem sokáig bírják a használatot és az időjárás viszontagságait.
A Plexidor® termékei ezzel ellentétben időt állóak a megerősített aluminium keretnek és a plexi üvegnek köszönhetően.

Plexidor® USA Inc. több, mint 30 éve gyárt kutya- és macskaajtókat minden méretben, melyek akár ajtóba, garázsajtóba, falba is szerelhetőek.

A cég nagy figyelmet szentelt a kutyatenyésztők igényeire is, aminek következményeképp létrehozták a teljesen rágásálló kutyaajtót.

Itt olvashatja a gyártó honlapját: www.plexidors.comCseréljen Plexidorra ha elege van a régi, műanyag, zajos, rosszul hőszigetelő, kedvence számára nehezen nyitható mágneses ... kutya- vagy macskaajtóból. Egy olcsó, rosszul hőszigetelő kutyaajtóval nagyon sok hőt veszíthet egy fűtés szezon alatt. Inkább vegyen Plexidor® kutyaajtót, hogy ne az utcát fűtse!

Bövebb információt talál a PlexiDor® termékekről megújult honalpunkon: www.plexidor.hu

Plexidor® ajtóba beépíthető kutya- és macskaajtó árak>>>

Plexidor® falba beépíthető kutyaajtó árak >>>
A Plexidor® előnyei:

 • Átlátszó ajtóelemek: - Merev, ütés-, és törésálló Plexiüveg.
 • Biztonságos: - Az ajtóelem kulccsal, ezen kívül egy különálló biztonsági lemezzel is lezárható. Az kutyaajtó csakis belülről csavarozható ki és szerelhető le.
 • Automatikus záródás: - Az ajtóelemek automatikusan záródnak, miután átment rajta kedvencünk. Az elemek mozgását, záródását a keretbe rejtett rugók végzik.
 • Használatuk biztonságos és könnyű: - Az ajtóelemek mindkét irányba gyengéd nyomásra kinyílnak.
 • Alkalmazhatóság: - Az ajtóelemek nyitására gyenge nyomás szükséges, így kis állatok is használhatják a nagy ajtókat.
 • Energiatakarékos: - Az ajtóelemek a készítési eljárásnak köszönhetően rendkívül jól szigetelnek. A szélek pedig szorosan illeszkedő, a szélsőséges időjárásnak is ellenállóan szigeteltek.
 • Strapabíró keret: - Rozsdamentes, ionizált alumínium, ami nem repedezik vagy görbül.
 • Halkan záródó ajtók: - Csendben záródnak az ajtóelemek, ami nem zavarja a gazdit és ami fontos, nem ijjeszti meg a kedvencét.
 • Vonzó külső: - fehér szín.


Nemcsak a külső számít, a minőség is:

 • Plexidor® nem sárvédőszerű csapódó ajtót használ, hanem ütésálló plexiüveget. Ugyanazt, mint amit a kisrepülőgépek szélvédőjénél alkalmaznak.
 • Plexidor® nem hagyományos festést alkalmaz, hanem a festéket ráégetik a felületre, ugyanazt az eljárást alkalmazva, mint a gáztűzhelyeknél.
 • Plexidor® nem műanyag vagy gyenge alumínium keretet használ, amit kedvence megrág vagy az idő meghajlít, megrepeszt, hanem vastag, strapabíró aluminíum keretet.
Felülmúlhatatlanul 10 év garanciát vállalunk a Plexidoor temékekre!!!

Ami 10 év után is ugyan olyan ajtó marad. Nem kell havonta lecserélnie a műanyag alkatrészeket!

Plexidor® ajtóba beépíthető kutya- és macskaajtók


Az ajtóba szerelhető elem bármilyen ajtóba beépíthető: tömör fa, műanyag, acél, üvegszálas vagy egyéb üreges ajtó.

Az ajtó kivágása után nincs szükség a vágott felületek keretezésére, hogy megakadályozzuk az állatok sérülését.

A kutyaajtónak gyárilag kialakított kerete van, ami elfedi, teljesen keretbe foglalja az ajtón vágott lyukat, így az ajtón keletkezett vágási felület nem fog a kutyán sérülést okozni. A keret vastagsága 5 cm. Az Eb-őrző Kft. 10 év garanciát és 8 napos pénzvisszatéritést (internetes vásárlás esetén) vállal a Plexidor® USA Inc. termékeire
Áraink változtatási jogát fenntartjuk! Az árak 27%-os Áfát tartalmaznak!Az Eb-őrző Kft. a Plexidor® termékeinek egyedüli, hivatalos importőre.

Olyan kutyakerítést keres, ami működik?


Elege van a használhatatlan kutyakerítéséből. Lehetetlen a kertjébe kialakítani az olcsó elektromos kutyakerítését. Láthatatlan kutyakerítés vélemények alapján nem tudja mit válasszon?

Válassza a Dogwatch örök garanciás elektromos láthatatlan kutyakerítés rendszereket!

Ne aggódjon kutyájáért!
Bízza kedvencét a Dogwatch láthatatlan elektromos kutyakerítés rendszerre! Dogwatch a kutyabiztos kerítés!

www.dogwatch.com

Az Eb-őrző Kft. által forgalmazott Dogwatch láthatalan kutyakerítés rendszerek nem tévesztendők össze egyéb ( Petsafe, Innotek, Canifuge ) elektromos kutyakerítés rendszerekkel!


Copyright © 2005-2020 Eb-őrző Kft. Segítse munkánkat a Dogwatch láthatatlan elektromos kutyakerítéssel, telepítéssel kapcsolatos véleményekkel, észrevételekkel.


Eb-őrző Kft.
4033 Debrecen, György utca 16/b
Adószám: 13561048-2-09
Számlaszám OTP: 11738008 - 21454349
Tel.: 30/656-1470