Örök Garancia, ezért kell egyszer megvásárolni

Mi is az életre szóló garancia?

Ez egy csere garancia. A meghibásodott készülékeket kicseréljük, mindaddig, amíg a rendszer az eredeti vásárló tulajdonában van. A cserét azonnal végezzük, nem várunk heteket, hogy kutyája újra elszökjön.

Miért van szükség örök garanciára?

Az örök garancia előnye: Tény, hogy a kutyák megtanulják 1-2 hét alatt, hogy meddig mehetnek, hol van a határvonal. Sokan azt hiszik ezek után le is lehet venni a kutyáról a készüléket és nem kell többé, hisz már "megtanulta".
Ez azonban sajnos nem így van. Ha a nyakörv időközönként le is vehető olyan kutya nincs, amely az első 2 hét után soha ne menne túl a határvonalakon nyakörv nélkül. A nyakörvet kisebb, nagyobb időközökre lehet szüneteltetni, aminek időtartama kutya függő. Ez lehet 1 nap - 1 hónap. A kutyáknak szükségük van a megtanult gyakorlatok állandó ismétlésére, igaz ez a határvonalak betartása esetében is.
A kutyák hajlamosak megtanulni azt is nagyon könnyen, hogy ha nincs jelen a figyelmeztető sípszó és az impulzus, akkor átmehetnek a tiltott zónán.

Tehát a nyakörvre nem csak az első két hétre van szükségünk, hogy kutyánk ne szökjön vagy ne menjen a kert egyes részeibe, hanem utána is.

Ha azt szeretné, hogy megoldódjanak kutyatartási problémái akkor jó helyen jár.
A terméket azonnal kicseréljük meghibásodás esetén, nem hagyjuk, hogy kutyája újból elszökjön vagy feldúlja kertjét.

Páratlan garanciavállalásunk a termék kiváló minőségére utal:

 • Az Eb-őrző Kft. életre szóló garanciát nyújt minden készülékre (amennyiben az elemet tőlünk vásárolja). Kivétel ez alól a Kertőrző leadókészülék (2 év).

 • A Dogwatch Inc. termékei világszerte életre szóló garanciát hordoznak a gyártó teljeskörű támogatásával. Valamint a vásárlástól számítva 30 napon belül visszafizetjük a készülék árát, amennyiben használat után Ön nincs megelégedve a termékkel.

 • Garanciát nyújtunk ezentúl kutyarágás esetén is a vevőkészülékekre. Ez páratlan befektetést nyújt Önnek, ami egyedi a hazai piacon.

 • Garanciavállalásunk azt is jelenti, hogy a készülék meghibásodása esetén, azonos típusú mindig a legújabb technológiával ellátott készülékre cseréljük ki.  A rendszer telepítése

  Az Eb-őrző Kft. és munkatársai garantálják, hogy kedvence biztonságban marad!

  A kutyakerítés telepítését képzett eladók végzik, ami néhány órát vesz igénybe. Ha a vásárló végzi a telepitést akkor tanácsot adunk a gazdiknak a rendszer elhelyezéséhez és mindenben segítséget nyújtunk, hogy kedvence biztonságban maradjon.
  Ha saját kezüleg telepíti a rendszert a részletes és saját tapasztalatainkkal kiegészített leírások alapján akkor is kérjen eladójától szaktanácsot vagy helyszíni tanácsot egy adandó alkalommal, akár telepítés előtt vagy után is szívesen állunk vásárlóink rendelkezésére.

  Bízza szakembereinkre a telepítést és kérjen szaktanácsot. Vásárlóink nem kizárólag a használati útmutatóra vannak utalva, mint esetleg más internetes webáruház esetében, akik egyet sem telepítettek még.

  Speciális bevonatú ónozott rézvezetéket alkalmazunk, mely földbe rejtve sem oxidálódik.

  Telepítéskor eladója:

  • Eltelepíti a vezetékeket a földbe néhány cm mélyen (Térkövek, beton vagy aszfalt esetében is megoldott a telepítés). Ezzel körbevéve azt a területet, ahol kutyája szabadon tartózkodhat.

  • Felszereli és beállítja a leadókészüléket.

  • Elmagyarázza a rendszer működését.

  • Segít kiválasztani a megfelelő leadó- és vevőrendszert.

  • Kiválasztja a kutya magatartásának megfelelően a vevőrendszer programozási szintjét.

  • Részt vesz kedvence tanításában.

  • Telepítés után gondoskodik a hibák elhárításáról, az alkatrész és az elem pótlásáról.  Ne aggódjon kutyájáért!
  Bízza kedvencét az Ebőrző rejtett kerítésrendszerre!

  www.dogwatch.com

  Az Eb-őrző Kft. által forgalmazott Dogwatch termékek nem tévesztendők össze egyéb ( Petsafe, Innotek, Canifuge ) kutyakerítés rendszerekkel!


  Copyright © 2005-2015 Eb-őrző Kft.


  Eb-őrző Kft.
  4033 Debrecen, György utca 16/b.
  Adószám: 13561048-2-09
  Számlaszám: 61200247-10039337
  Tel.: 30/656-1470