A rádióhullámok által létrehozott zóna nagyságának beállítása
Az impulzus zóna nagyságát a Leadó készülék jobb oldalán lévő gombbal (RANGE) tudjuk beállítani.

Az impulzus zóna nagyságát a terület nagysága és a kutya magatartása határozza meg.

Az LMD, vagyis a Zóna nagyságát kijelző skála (PT modeleken), azt mutatja, hogy a vezeték körül, (minden irányba) milyen távolságban van az impulzus zóna. A skála értékei lábban értendőek (3 láb kb. 1m).

Ha tehát a készüléken a LED zöld világítása a 8-as értéken áll, akkor az azt jelenti, hogy az impulzus zóna a vezeték jobb és bal oldalán is 8 lábra vagyis kb. 2 m-re kezdődik az elekrülenő zóna.

A szükséges impulzus zóna nagyságát a RANGE gombbal tudjuk beállítani. Amikor változtatunk a zóna nagyságán, akkor a kutya ne viselje a vevőegységet. Az állító gomb rendkivül érzékeny így apró változtatások elegendőek a beállításhoz.

 • Növelni úgy tudjuk, hogy a gombot óra mutató járásával megegyező irányba tekerjük.
 • Csökkenteni pedig úgy lehet, hogy az óramutató járásával ellentétes irányba forgatjuk.

  Ha azt vesszük észre, hogy a kijelzőn az érték teljesen lecsökkent, akkor az azt jelentheti, hogy szakadás van a vezetéken.

  Ha szakadás van a vezetéken, akkor sipszóval figyelmeztet a készülék. Ha szakadás van, akkor nincs zóna a vezeték körül és a vevőegység nem tud működésbe jönni (ezért fontos a szakadás kijelző).


  Ne aggódjon kutyájáért!
  Bízza kedvencét az Ebőrző rejtett kerítésrendszerre!

  www.dogwatch.com

  Az Eb-őrző Kft. által forgalmazott Dogwatch termékek nem tévesztendők össze egyéb ( Petsafe, Innotek, Canifuge ) kutyakerítés rendszerekkel!


  Copyright © 2005-2018 Eb-őrző Kft.


  Eb-őrző Kft.
  4033 Debrecen, György utca 16/b
  Adószám: 13561048-2-09
  Számlaszám OTP: 11738008 - 21454349
  Tel.: 30/656-1470